Nuffnang Advertisement

Wednesday, April 19, 2017

Kita tak boleh tutup mulut orang...


2 minggu ni penat otak melayan kerenah orang. Tak sangka makin kita bersuara makin banyak lagi orang menghentam. Alhamdullilah kitaorang dapat hadapi dengan kuat. Kita cuba selesaikan masalah yang dihadapi dengan tenang. Actually Kak Elly ok jer cuma sampai tahap kacau anak2 whatsapp anak2 buruk kan Kak Elly mmg boleh buat naik hantu. Anggap ini semua pengajaran dan belajar dari kesilapan. Tak boleh  terlalu percaya kan orang. Kitaorang dan hantar semua produk untuk ujian test lab. Insyaallah kalau dapat result nanti Kak Elly akan share ya. Lepas ni kitaorang akan lebih berhati2.

Bagi yang tak habis2 menghentam dan cuba menjatuhkan produk2 kami korang boleh teruskan sebab Kak Elly tak boleh tutup mulut semua orang. Bagi pesaing2 kami yang waktu ni tengah berkobar2 dengan hastag menghentam dan perli2 tu pun boleh teruskan kerana Kak Elly anggap itu dugaan dan cabaran kitaorang perlu hadapi sebab hidup kita ni tak sentiasa berada diatas. 

Tapi ada juga ramai yang menyokong dan naik kan semangat kami. Pengasas produk sebelah office kita pun very supportive siap datang dan discuss masalah masing2. Bagus kan sebab kita boleh share antara satu sama lain agar sama2 berhati2.



Ok cukup sampai disini sahaja ya. Nanti lagi banyak tulis lagi kena hentam. Korang...perasan tak kulit Kak Elly semakin cerah dan bersih. Dah 2 minggu pakai Gold Serum dan result kat muka dah boleh nampak. Kalau nak beli boleh whatsapp 013-2755 197.



Bab lain pulak cuba korang baca whatsapp ni. Alhamdullilah dari bisnes sambilan rupanya stokis ni dapat income lebih dari gaji. Seronok bila stokis share benda2 macam ni. Terharu bila dapat bantu orang tingkatkan kehidupan.



Last year kita ada letak target untuk diorang capai. Team Fame janji capai jer target kita bagi reward bag LV.


Kita bagi peluang stokis2 untuk belajar FB Ads supaya penjualan dapat di tingkatkan lagi. Kadang2 kita kena buka minda untuk belajar sesuatu yang baru. Insyaallah bulan Mei ni Team Fame akan buat seminar khas untuk agent2 dan stokist untuk naik semangat dan beri sedikit dorongan untuk penjualan Raya ni.



HQ akan bantu dari segi marketing. Pelbagai kan cara marketing. Masuk TV, majalah, FB Ads, magazine dan bermacam2 lagi. Insyaallah kita akan bantu bermacam2 cara untuk tingkatkan jualan.


Alhamdullilah booth pun sentiasa diserang. Ini pun part of marketing dari HQ


Team Fame selalu akan luangkan masa untuk dengar masalah dari agent2 dan stokis. Ni kita turun Kedah untuk jumpa Agent dari Kedah dan Penang.



Korang tak nak ker join team Fame...hehehe



Harga Rendah untuk menjadi Agent Fame Cosmetics. Promosi untuk bulan ni sahaja. More details korang boleh whatsapp 013- 376 0466

No comments: