Nuffnang Advertisement

Monday, April 10, 2017

FAME X NUEX ROSLI


Alhamdullilah...selesai dah event collaboration antara Fame dan Nuex Rosli. Event ni berjalan dengan lancar dan penuh santai. Paling best semua mua dapat datang.

Kenapa Fame memilih Nuex Rosli?
Nuex Rosli mempunyai banyak pengalaman dalam bidang make up dan Nuex jugak menjadi idola ramai make up artis masa kini. Jadi Fame percaya dengan pemilihan colour dari Nuex Rosli sendiri. 2 colour yang suitable for all skin tone (dark and fair). Kitaorang mengambil masa hampir 4 bulan untuk menyiapkan segalanya :) Alhamdullilah ini lah masa yang ditunggu2.

Tujuan event ni juga tanda terima kasih kepada mua2 yang banyak membantu kita mempromosikan produk Fame Cosmetics. Tanpa Mua's Fame tak akan berada sampai ketahap ini....syukur alhamdullilah



Lokasi di Ciao Restaurant


Suka tengok deco dan pemilihan colour pada hari tu. Macam sejuk jer mata memandang.


Setiap meja kita ada letak Frame gambar produk Fame dan gift untuk tetamu.



Kitaorang bertiga memang turun padang untuk cari dan memilih tempat dan deco pada hari tu. Bila tengok gambar ni macam tersenyum bangga jer. Apa yang kita impikan dapat direalisasikan




Fame X Nuex Rosli


Akak....hahahaha


Kitaorang memang datang awal untuk pastikan semua berjalan dengan lancar. Me with oling Peej. Tema hari tu memang sangat santai jadi kitaorang memilih dress code white top dan denim.



Maria...event planner kita pada hari tu



Bobo Cinta

Event start pukul 12pm alhamdullilah ramai datang pada waktu yang ditetapkan.

Tak tahu nak celoteh apa. Korang cuci mata jer lah yek tgk gambar kat bawah ni :)











2 colour Fame X Nuex Rosli iaitu AUDREY dan RIRI





Rasanya ramai dah kenal Nuex Rosli kan. Jejaka paling laris abad ini...hehehe. Senang bekerjasama dengan Nuex ni sebab dia seorang yang sangat2 bertanggungjawab. Tiada sebarang masalah pun. Semua akan dibuat secara perbincangan.









Acara sangat2 ringkas haritu. Macam biasa Kak Elly akan mulakan dengan ucapan. Tapi jangan ingat Kak Filla dengan Peej boleh lari. Kali ni diorang juga akan kedepan..muhahaha.

Lepas bagi sepatah 2 kata  Nuex pulak menerangkan kepada Mua's kenapa dia memilih 2 colour ni. Settled semua ucapan terus makan.



Eh...apa cantik sangat sisram ni



Ini tak ada dalam acara ya. Mua2 ni semua mmg sporting korang sebut jer nama suh ke depan nyanyi diorang akan buat ya tanpa paksaan. Sporting giler kan.



Aizat 

Berkobar2 nyanyi. Merdu giler suara. Terus dapat tepukan gemuruh.



Yana



Siap bukak lampu camera tanda sokongan kawan2 nyanyi kat depan tu...hahaha



Sebelum kita perkenalkan colour baru dari Fame kita bagi Mua2 semua cuba Ellfie Gold Serum dan sempat terangkan kehebatan Ellfie Gold Serum.



Yes masa yang ditunggu2.....

AUDREY



















RIRI












Cantik kan korang dua colour yang sangat letup. Very limited hanya RM45.00 sebatang.







Lepas semua dah pakai, dah buat live fb dan bergambar kita start dengan games. Kita tanya soalan2 mengenai produk Fame tengok diaorang terror tak jawab.



Ada lima soalan semua dapat jawab dengan betul...teruja akak.



Next best dress. 

Kita pilih 5 orang pakaian tercantik untuk catwalk kat depan. Siapa dapat tepukan paling gemuruh akan menang.





Pemenang best dress hari tu ialah Bobo Cinta....fuyoooo



Selesai event semua berkumpul tangkap gambar ramai2 sebagai kenangan.





With Nisa Kay


Bersama dengan orang karangkraf










Alhamdullilah semua berjalan dengan lancar. Hopefully Matte Lip Cream Fame X Nuex Rosli akan mendapat sambutan. Rasa lega apa yang kita rancangkan telah menjadi kenyataan. Tak sabar untuk next projek pulak.

No comments: