Nuffnang Advertisement

Thursday, March 16, 2017

CARI DUIT.....


Alhamdullilah....Produk Fame Cosmetics dah jadi bualan sana sini. Marketing pun dah semakin meluas. Kak Elly nak ajak reader2 Kak Elly diluar sana, meh kita sama2 cari duit tambahan. Tak ada modal boleh mulakan dengan dropship jer dulu. Mana ada kerja yang mudah. Korang kena ada usaha dan rajin jer untuk memperkenalkan produk yang dijual. Insyaallah dari segi marketing HQ akan membantu memberikan gambar2 yang menarik.

Nak raya ni wei semua orang nak lawa...hahaha. Tak susah pun jual cosmetics. Bawak kat office tunjuk kat rakan2 dan insyallah ramai jer berminat nanti. Harga Fame harga mampu milik. Jadi agak mudah untuk dijual.


Kita banyak koleksi warna2 lipstick yang mengikut trend terkini. Murah dan sangat berkualiti. Fame banyak testimoni di ig yang korang boleh ambik untuk tujuan marketing. Ramai dah stokis2 dan agent2 kita tersenyum dengan hasil jualan produk Fame. Kalau tak caya apa kata korang cuba dengan menjadi dropship jer dulu. Tgk macam mana kehebatan menjual produk Fame.

BB Cushion membantu menjimatkan masa. Sesetengah wanita tak ada masa pun nak pakai foundation ataupun loose powder. BB Cushion ni sangat2 mudah digunakan. Lepas dap2 BB Cushion ni korang dah boleh make up seperti biasa. Paling best mesra wuduk sangat mudah untuk dicuci.

Mascara dari Fame mengandungi Fiber dimana ia boleh melebatkan dan memanjang bulu mata. Banyak video dan gambar yang kita share di ig supaya korang boleh gunakan untuk tujuan marketing. Rasanya tak susah untuk berniaga. Dari duduk diam lepas habis berkerja apa kata korang rajin2 kan diri up gambar2 yang menarik. Insyaallah rezeki tu akan ada kalau korang rajin dan tidak berputus asa.

Eyeliner berbentuk pen, sangat hitam dan mudah untuk dibentuk. Macam mascara jugak banyak gambar kita share di ig untuk tujuan membantu korang dari segi marketing. 

Dari segi marketing HQ akan promote produk Fame di Fb Ads, Live update dari Mua2, TV dan Majalah2. Korang kena rajin komen dan promote jer. Mudah sangat nak cari duit ni. Kena usaha dan rajin jer. 

Whatsapp 013-376 0466 for more info untuk jadi Stokis, Agent ataupun Dropship. Jom sama2 kita tambahkan pendapatan keluarga.





6 comments:

Mar Mansor said...

alhamdulilah..makin dikenali ye
JanjiKita

Naomi said...

stokis fame here. if berminat untuk jadi agent/dropship, boleh whatsapp +6017-9409005

mama jariss said...

KITA DAH WASAP DAH ARITU TANYA PASAL D.SHIP..STAFF AKAK BALAS..CITE PASAL STOKIS LER PULOK.. SEDIH....

mama jariss said...

dah wasap dah.. tapi saya tanya pasal dropship staff akak citer pasal stokis..sedihhhhhhh

Raihanah Ahmad said...

tahniah sis. salam kenal

hani noordin said...

http://www.sinarharian.com.my/nasional/kkm-kesan-8-kosmetik-beracun-1.647678

Assalamualaikum...betul ke info as above?

-neez-