Nuffnang Advertisement

Thursday, December 8, 2016

GYMNASTICS DANCE CAMP


Ramai giler dm kat facebook tanya mana Kak Elly hantar Ameera untuk Gym Class. Ramai yang berminat tapi tak tahu nak hantar kat mana. Hari ni Kak Elly nak share information supaya senang korang nak cari nanti.

12 December - 16 December 2016 ni Kickstar Gymnastic ada buat Gymnastics Dance Camp untuk anak2 korang sertai. Apa kata korang join camp ni dulu dan jika anak2 korang suka dan minat baru register untuk class tahun depan. Ada macam2 aktiviti disediakan. Korang boleh pilih mengikut kesukaan anak2.

Pengalaman Kak Elly bersama Kickstart Gymnas ni mmg sangat2 bagus. Setiap hujung minggu hantar jer Ameera ker Gym ni dan Ameera akan dilatih dengan guru yang sangat profesional. Hari weekend masa anak korang tak terbuang macam tu jer. Atleast diaorang ada aktiviti yang dibuat.

Ameera terlampau suka aktiviti ni jadi Kak Elly ambik seminggu 2 kali. Setiap Sabtu dan Ahad selama 3 jam dan cuti sekolah Kak Elly akan hantar intensive class yang disediakan. Tak perlu risau sebab kita tahu anak2 menjalankan aktiviti yang sihat. Korang kena beri peluang kepada anak2 untuk kembangkan bakat mereka.

Kat bawah ada list2 camp yang korang boleh pilih:-



Strech Me LIMBER
(Ms Dina)

Age: 5 - 7 years Old
Mon - Tue
Time: 4pm - 6pm
Program Fee: RM60.00
Per Session: RM40.00

Age: 8 year above
Mon-Tue
4pm - 6pm
Wed - Fri
2pm - 4pm
Program Fee: RM150.00
Per Session: RM40.00

**********************************************

Apparatus Handling
(Ms Dina)

Age: 8 year above
Monday (Rope) - 2pm - 4pm
Tuesday (Ribbon) - 2pm - 4pm
Wednesday (Ball) - 9am - 11am
Thursdat (Club) - 9am - 11am
Program Fee: RM150.00
Per Session: RM40.00

**********************************************

Fun Fitness
(Cikgu Abas)

Age: 5 - 7 years Old
Wed - Fri
Time: 5pm - 6pm
Program Fee: RM40.00
Per Session: RM30.00

Age: 8 year above
Wed - Fri
4pm - 6pm
Program Fee: RM100.00
Per Session: RM40.00

**********************************************

Basic Ballet
(Ms Jane Mourad from Russia)

Age: 5 - 7 years Old
Wed - Fri
Time: 3.30pm - 4.30pm
Program Fee: RM100.00
Per Session: RM40.00

**********************************************

Acro
(Fiery Pixies From South Africa)

Age: 8 year above
Mon, Tue, Fri
9am - 10.30am
Program Fee: RM100.00
Per Session: RM40.00

**********************************************

Hop Dance & Games
(Fiery Pixies From South Africa)

Age: 5 - 7 years Old
Mon - Tue
Time: 2pm - 3pm
Program Fee: RM60.00
Per Session: RM40.00

Age: 8 year above
Mon - Fri
11am - 12.30pm
Program Fee: RM150.00
Per Session: RM40.00

**********************************************
Dance

Age: 5 - 7 years Old
Wed - Fri
Time: 2pm - 3pm
Program Fee: RM100.00
Per Session: RM40.00


Pilih jer mana2 aktiviti yang korang rasa sesuai untuk anak2 korang sertai. Bagi pendedahan kepada anak2. Serious aktiviti ni sangat2 bagus. Class akan bermula Isnin depan 12 December 2016. Kalau nak register cepat call or whatsapp 
Ms Dina 017-675 1240 dan tempat sangat2 limited. 

Venue: Destar Arena, Ampang.

Call sekarang!!!













2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow bestnyaaaaaaaaaaaaa

dorsett pink said...

good infor untuk sesape yang nak antar anak pergi kelas gymnastic