Nuffnang Advertisement

Tuesday, November 29, 2016

Nak tambah duit baca ni


Sekarang ni semua harga barang naik. Gaji tahap tu jer tapi perbelanjaan semakin meningkat. Kadang2 nak beli barang kena fikir banyak kali. Perlu atau tidak. Kadang2 rasa nak sangat beli tapi terpaksa pendam kan sebab takut budget tak cukup. Buka sekolah pun nak dekat dah ni. Anak seorang masih boleh tanggung lagi. Buatnya anak 3-4 orang pitam jugak nak fikirkan.

Nak bercuti pun kena fikir banyak kali. Cukup tak duit kalau bawak anak2 bercuti? kalau tak pergi mana2 sian pulak kat anak2. Korang kena mulakan sesuatu untuk menambahkan pendapatan keluarga. Tak dapat banyak pun tapi dapat juga membantu mengurangkan bebanan keluarga.

Alhamdullilah so far ramai stokis dan agent Fame dan Ellfie dah boleh tambah pendapatan keluarga. Kitaorang sendiri lihat perubahan mereka. Kalau tak ada modal jadi dropship dulu. Walaupun keuntungan dropship ni tidak besar tapi kalau sehari boleh buat RM20.00 pun lepas duit pasar sehari kan.

Cuba kecil2 dulu kalau dah confident nanti korang bolah jadi agent ataupun stokis. Kami di Fame Cosmetics akan sentiasa membantu dari segi marketing. 


Fame akan berikan gambar2 menarik untuk korang repost. Tambah sedikit ayat untuk menarik perhatian customer. Especially hujung bulan ni lagi senang untuk berniaga. FB Ads, HQ naik kan sampai 5 iklan. Apa yang perlu korang buat hanya komen dan berikan contact no dan lokasi anda supaya senang untuk customer cari.

Semuanyer dihujung jari. Antara rajin atau tidak jer. Kalau rajin banyak lah customer korang dapat nanti. Korang hanya perlu aktif di FB dan IG sahaja. Cuba buat sesuatu perniagaan tu dengan bersungguh..insyallah korang akan dapat ganjarannya.



Fame HQ akan  mengeluarkan produk yang terbaik supaya senang untuk korang menjual kepada customer. Produk terbaru dari Fame adalah mascara dan eyeliner.

Mascara dari Fame dapat melentikan bulu mata, mesra solat dan sangat2 senang dibersihkan. Itu kelebihan Mascara dari Fame. 



Mascara dan eyeliner kita telah mendapat banyak pujian dari mua2 Malaysia. Banyak gambar2 yang mereka kongsi tentang keistimewaan Fame Mascara dan Fame Eyeliner. Gambar2 ini korang boleh guna dan repost untuk tujuan marketing. Jika korang berminat menjadi team Fame Cosmetics dan sebarang pertanyaaan mengenai syarat dropship, agent dan stokis korang boleh whatsapp 013-376 0466

Insyaallah Fame Cosmetics akan membantu korang untuk menambahkan pendapatan :)


No comments: