Nuffnang Advertisement

Monday, November 21, 2016

Fame Mascara & Fame Eyeliner


Alhamdullilah....dua lagi produk baru keluaran Fame Cosmetics. Fame Mascara dan Fame Eyeliner. Kitaorang ambik masa yang lama jugak nak cari betul2 yang berkualiti. Korang dah boleh dapatkan dari HQ, Stokis2 dan Agent2 Fame mulai hari ini dan seperti yang dijanjikan harga mampu milik...hehehe 





RM29.00

Kak Elly memang tak pandai sangat nak guna eyeliner ni. Memang prefer dari dulu bentuk pen macam ni supaya senang dibentuk. Tangan pun senang jer nak control nanti. Kalau guna pencil mesti sebelah besar sebelah kecik nanti...hahaha. 

Jenis ink ni cepat kering dan waterproof jadi tak ada masalah kalau menangis...eh! hahaha. Tapi...Tapi...Tapi...sangat mudah dicuci, mesra solat dan paling best tak comot langsung bawah mata kalau korang cuci. Tak tipu cuci guna wet tissue tak akan comot keliling mata. Dia akan keluar macam ketul2 gel tu.




Warna memang hitam sangat jadi memang cantik jer bila lukis kat mata



Terror sangat boleh buat dramatik macam ni...hehehe


Wow...ni lagi lentik hujung mata. Tapi kak elly tak pandai buat lentik2 mcm ni. Ada sebelah pendek sebelah panjang nanti...hahah. Tapi serious guna eyeliner dari Fame ni confirm senang korang nak bentuk nanti


Fame Mascara

RM45.00

Huaaaaaa...Mascara ni boleh lentik dan panjang kan bulu mata korang dah tak perlu pakai bulu mata palsu. Bulu mascara ni kitaorang memang request 100% fiber supaya senang utk apply dan lentik kan bulu mata. Korang kena cuba sebab memang meletup lah korang nanti kalau pakai mascara ni...hahaha

Macam Eyeliner jugak Mascara ni sangat mudah untuk dibersihkan dan tak akan comot jugak. Nanti kalau ada masa Kak Elly akan buat video yek. Jadi korang blh tengok betapa mudahnya mascara dan eyeliner ni bila di cuci.

Bukan nak puji produk sendiri tapi ini kenyataan...hahaha. Kadang2 bila kita pakai eyeliner dan mascara dalam jangka masa panjang confirm keliling mata korang nanti akan comot dan hitam. Especially kalau korang tertidur. Tapi serious Fame Mascara dan Fame Eyeliner tak akan buat mata korang comot dan sangat2 ringan bila dipakai




Cantik kan...boleh nampak bulu mata jadi panjang



Mua Ferra mmg terror bab lentik2 bulu mata ni. 



Mek Ja hanya pakai mascara dan eyeliner sahaja. Cantik kan sebab mata kelihatan besar.



Ini bukan bulu mata palsu. Bulu mata original ya. Hanya pakai Fame Mascara boleh jadi lentik macam gambar tu. Rugi lah siapa tak beli...hahaha





Korang dah boleh beli mulai hari ini :)

Harga
Eyeliner: RM29.00
Mascara: RM45.00

Postage
RM8.00 (SM) / RM12.00 (SS)

Pembelian
Whatsapp: 013-3760466


HAPPY SHOPPING!!










2 comments:

Amanda Suria said...

Kita baru je beli lipstick fame..huwaaa kuar plak 2 menda ni..terus meroyan...

zeera lily said...

serious lah cantik barang2 fame ni..
mascara I sesuai sangat la kat ioul yang tak berapa ada bulu mata ni..sob..
nanati kita contact yer..
btw, jemput datang tempat saya ye =)