Nuffnang Advertisement

Monday, October 10, 2016

CANTIKNYERRRRRRR


Matilah orang kata syok produk sendiri...hahaha. Tapi memang cantik sangat colour Lipstick Fame Limited ni. Kitaorang memang cari colour lain dari yang lain untuk dijadikan Limited Edition.

Kak Elly tahu ramai yang tak berani pakai colour2 brown macam ni. Ada yang kata muka nampak garang macam nak telan boss...hahaha. Sedikit tips untuk siapa yang pakai colour ni.  

Korang kena make up, especially bahagian mata baru akan nampak colour bibir tu menonjol. Baru nampak vogue nanti muka tu. Barulah meletop pom3...hahaha. Serious kalau tak caya korang tengok gambar2 kat bawah ni. Mesti korang cepat2 ambik lipstick dan pakai.

Colour Fame Limited Edition ni kena ada dalam simpanan. Kalau nak nampak kelainan korang boleh pakai. Terus wajah berubah nanti. Selalu pakai warna2 pink jer, sekali sekala pakai brown terus nampak vogue...gitu



Topaz

Makesure korang simpan kotak limited tu. Senang nak bawak 2 colour sekali. Cantik kan mua ni pakai. Macam mana korang boleh kata nampak garang. Akak tgk sweet jer...haha



Kulit gelap pun sesuai jer pakai. Ni pun colour Topaz. Depend on bibir jugak. Ada yang pakai nampak gelap dan ada yang pakai nampak light brown jer.



Ni colour Glam


Glam

Pakai dengan lens warna grey terus macam omputih korang nanti...hahah



Topaz


Glam


Glam


Semua pakai Glam

Cantikan kan nampak lain dari colour lipstick yang biasa kita pakai. Nampak wanita yang garang tetapi seksi...eh hahaha 




Geng Topaz

Suka muka ala2 sombong macam ni. Nampak ada kelainan diwajah. Sekali sekali kena nampak garang vogue..hahaha. Siapa kata wanita bertudung tak sesuai. Cuba tgk gambar kat atas ni cantik kan.



Korang tak perlu pening2 nak pilih mana satu colour idaman hati. Fame Autumn Collection dalam satu box terus ada 2 colours. Topaz dan Glam. Colour ni hanya akan keluar sekali sahaja. Kalau habis kita tak akan keluarkan lagi. 

Harga
RM70.00 (sekotak)
Postage RM6.00 (SM) / RM10.00 (SS)

Boleh dapatkan dari Stokis dan Agent Fame yang berdekatan

Sebarang pertanyaan boleh whatsapp 013-3760466

Follow:
Instagram: @fame_cosmetics
Facebook: Fame Cosmetics HQ