Nuffnang Advertisement

Monday, September 26, 2016

Peneroka Kecik Bijak


Bila anak2 semakin membesar benda yang paling penting Kak Elly kena pastikan beri anak2 vitamin yang boleh membantu tumbesaran mereka. Waktu ni lah pelbagai soalan akan ditanya oleh anak2. Perasaan ingin tahu setiap hari semakin terserlah dan banyak benda baru yang mereka akan pelajari.


Kenapa Kak Elly memilih Scott's® DHA Gummies??  

Mudah untuk dimakan, ada 2 perisa yang sangat sedap oren dan strawberi dan paling cute ada tiga bentuk hidupan laut yang berbeza dalam bentuk gula2 kenyal.  Ia juga membantu ibu-ibu yang padat dengan jadual harian. DHA dapat membantu otak berfungsi dengan baik dapat membantu dari segi pelajaran, perhatian, ingatan dan penyelesaian masalah. 



DHA Gummies mengekalkan kebaikan minyak ikan tanpa bau dan rasa hanyir ikan. Memang Kak Elly tidak mempunyai masalah memberi anak-anak Scott's® . Senang letak kat meja masing2 dan diorang akan ambik setiap hari.



Si kecik siap pilih kehidupan laut mana dia nak makan...hahaha

Scott's® memperkenalkan satu lagi penyelesaian untuk menyokong perkembangan otak kanak-kanak. Scott's®  DHA Gummies merupakan satu sumber DHA (asid docosahexaenoic), sejenis asid lemak Omega 3 yang penting untuk pembentukan otak dan mata, serta vitamin D untuk pertumbuhan yang sihat. Khusus untuk kanak-kanak berusia empat tahun ke atas




Scott's juga melancarkan aplikasi 'Blippar' bagi memudahkan ibu bapa mendapatkan maklumat tambahan mengenai DHA. Terdapat juga aktiviti yang menyeronokan seperti puzzles dan anak-anak boleh memilih frame foto yang disukai.


Untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai Scott's®  DHA Gummies 'Peneroka Kecik Bijak dan aplikasi 'Blippar' boleh klik Facebook Scott's dan Website Scott's


Sebelum tu Kak Elly nak ajak ramai-ramai untuk sertai Scott's®  'Sleep with the Sharks' contest.  Beri anak2 anda pengalaman spending 24 hours bersama Sharks di Aquria. Ibu-ibu juga berpeluang memenangi RM100.00 AEON Shopping Voucher.


1. Bantu anak anda melukis gambar 'Happy Shark' mengikut creativity anak-anak anda.

2. Ambik gambar lukisan tersebut dan post dalam ruangn komen bersama slogan kata 'If I could sleep next to a Shark, I will ask Mr. Shark...... (tidak melebihi 25 patah perkataan)

3. 10 jawapan yang creative akan memenangi 2 tickets 'Sleep with the Sharks' dan ibu akan memenangi RM100.00 AEON Shopping Voucher.


Peraduan bermula pada 19th September 2016 dan berakhir 7th October 2016. Cepat-cepat sebelum terlambat. Klik Facebook Scott's more details mengenai contest. Terms dan condition click disini http://bit.ly/2cQewGk









No comments: