Nuffnang Advertisement

Friday, August 19, 2016

Salam Jumaat


Jangan lah bosan kalau tiap2 hari Kak Elly cerita pasal kerja jer. Dah ini yang kena hadap setiap hari. Mana tau boleh bantu bagi idea kat luar sana yang minat berniaga jadi boleh lah sama2 share pengalaman. Kak Elly suka tgk cara Vivy berkerja. Selalu berangan nak jadi macam dia. Tiap2 hari buka ig nak tgk aktiviti Vivy terus nanti Kak Elly akan jadi semangat...hahaha. Terus rasa i pun busy macam Vivy...hahaha giler2. Berangan berpisah tiada.




Next project insyaallah kitaorang akan keluarkan Limited Edition. Colour mmg meletup dan tidak akan kecewakan pembeli. Nama pun Limited jadi colour akan keluar sekali jer. Kalau habis Fame tak akan ulang lagi colour ni. Jadi siap sedialah untuk membeli sebab keluaran sangat terhad.




Alhamdullilah 80% dah siap tinggal tunggu lipstick jer sampai. Tak sabar nak share colour terbaru nanti. Macam biasa bila colour baru nak keluar kena start buat photoshoot dengan videoshoot.

Kali ni sebelum buat photoshoot kitaorang discuss dulu dengan budak studio apa yang kita mahukan. Belajar dari kesilapan yang dulu. Kat sana baru sibuk nak fikir pose2 semua. Bazir masa jer nanti.



Akak pun memilih lah gambar2 yang harus di pose oleh model2 nanti. Terus terasa diri seperti art director. Memang dah nampak perubahan dulu dengan sekarang. Kalau dulu main belasah jer pose2 semua. Sekarang ni dah tahu apa yang kitaorang perlu lakukan dan perlu kitaorang sediakan.



Kali ni ambik 3 orang model sekali. Senang tukar2 colour dan tak buang masa.

*Nota penting: Kalau nak photoshoot makesure korang ambik yang berpengalaman. Tak buang masa. Senang kerja nanti sebab diorang dah tahu nak buat pose yang kita mintak. Kalau yang tak berpengalaman ni agak kaku depan camera. Makesure jugak make up artist yang dipilih boleh buat model jadi meletup....gitu.




Kali ni kita cari kelainan. Cari model berwajah unik, kulit hitam manis dan bertudung supaya senang korang nak pilih colour nanti untuk dipakai. Lama gaks semalam photoshoot dari 9 pagi sampai 4 petang. 



Keadaan office buat masa ni. Happy sangat dah ada bilik nanti. Staff nak jumpa sila ketuk pintu ya....hahaha.



TAPIIIIIIIIIII.....Ada lagi berita yang mengembirakan. Tunggggguuuuuuuuuuu



8 comments:

IdaShazana said...

BERITA GEMBIRA????kak engku bakal timang anak ketiga??

Nurul Nadila said...

baby boy is coming kah kak ellly??????

Chekgu Azrine said...

Peej preggy ke??

Zie Ya said...

wahhhhhhhhhhhh...spa nk dpt bby ni!!!!!!!!!!!!!!!!

sueMY said...

Waaa..happy happy...siapakah yg bakal menambah anak ni...kak engku ke kak pilla ke and hope kakjah la berita gembiranya tu

I.R said...

Hmm.. Cadangan saya ialah, kak elly tukar nama produk lipstick tu, jangan panggil soft matte lip cream sebab brand nyx dah pakai nama tu. Tak nampak originality lah, in fact nampak macam kita tak yakin dengan produk sendiri sebab perlu guna nama yang dah famous. Mungkin boleh tukar jadi fame lip cream atau fame liquid lipstick, call it what it is,dan jangan guna nama produk yang dah sedia ada. Itu cadangan saya, harap kak elly tak rasa macam saya mengutuk. Saya pun ada beli dua batang.

missalongwani said...

SAPE PEKNEN NIHHHHHHHHHHHH....HAHAHAHAHA...

intandayani said...

Limited?????
ok tak sabar nak grab