Nuffnang Advertisement

Friday, August 19, 2016

Pelancaran Scott's® DHA Gummies untuk Peneroka Kecik Bijak


Sebut jer Scott's® terus Kak Elly teringat zaman kanak2 dulu. Mak paksa kitaorg adik beradik makan satu sudu Scott's® Emulsion setiap hari. Nampak tak ayat kat atas tu paksa...hehe. Ya, Kak Elly memang takut nak makan sebab rasa hanyir ikan. Rasa hanyir ikan yang sangat kuat sampai melekat rasa tu kat tekak. 

Tapi sekarang Scott's® dah ada bermacam2 perisa buah-buahan. Nak bagi kat anak2 pun dah senang. Kadang2 tak payah suruh. Diorang sendiri ambik sudu terus masukan dalam mulut.



Weekend lepas Kak Elly dan anak2 berpeluang ke Pelancaran Scott's® DHA Gummies untuk 'Peneroka Kecil Bijak' di Aquaria KLCC




Scott's® menawarkan satu lagi penyelesaian untuk menyokong perkembangan otak, kini dalam bentuk gula-gula kenyal perisa oren dan strawberi. Scotts's®DHA Gummies mengekalkan kebaikan minyak ikan tanpa bau dan rasa hanyir ikan. Memang ibu-ibu lepas ni tidak mempunyai masalah memberi anak-anak Scott's selepas ini.

Scott's® DHA Gummies merupakan satu sumber DHA (asid docosahexaenoic), sejenis asid lemak Omega 3 yang penting untuk pembentukan otak dan mata, serta vitamin D untuk pertumbuhan yang sihat. Khusus untuk kanak-kanak berusia empat tahun ke atas



Bertambah senang lah anak-anak nak makan nanti. Tidak melekit dan tidak disaluti gula. Bentuk gummies ni pun menarik ada bentuk ikan, ketam dan sotong. Bukan kanak2 jer suka Kak Elly sendiri pun rasa tak boleh stop makan...hahaha

Untuk dapatkan maklumat lanjut mengenai Scott's® DHA Gummies dengan Peneroka Kecik Bijak dan aplikasi 'Blippar' boleh klik Facebook Scott's dan Website Scott's

3 comments:

yang baik said...

wah... macam sedap jer gummies nie.
Tapi bila tengok rupanya ... sayang pula nak makan :D

Ridzuan Ali said...

nak cuba lah nanti... beli untuk anak2...

ora adzlin said...

wah bagus ni, boleh try nanti ! by the im your new follower :)