Nuffnang Advertisement

Monday, August 8, 2016

I'm Back


I'm back....busy tak habis2. Baru balik dari survey produk2 baru dipasaran. Cari idea baru bagi otak berhubung sikit bila kita pergi ke negara orang. Alhamdullilah kitaorang jumpa apa yang terbaik disana. Tapak kaki aku ngan Filla sampai tak boleh pijak sebab kepenatan.

Keluar 9 pagi balik 12 malam. 4 petang baru makan tengahari. Pengalaman yang sangat berharga. Hari ni balik whole day meeting pasal produk yang akan dikeluarkan. Design, colour, stock memacam lah nak buat. Office pun nak start renovation tak lama lagi.

Semalam sampai tgk muka anak2 terus rasa bersalah. Rindu nyer dengan diorang. Tapi cekal kan hati, bisik kat hati cari duit untuk keluarga. Huaaaa...banyak yang telah kitaorang aturkan sepanjang tahun ni. Tetiba teringat wajah mak dan abah...rindunya. Rindu kat nak menulis, rindu nak buat lawak kat entry ni..hahaha

Esok ada Company Audit harap semuanya elok lah. First time nak kena menjawab nanti. Tak tahu lah apa lagi yang kitaorang kena hadapi harap bertabahlah. Banyak benda nak cerita. Bagi jiwa tenang dulu yek. Nanti kita celoteh ya...




Coming soon....

2 comments:

Sue Sakarnor said...

alahai kak elly.. pendek sgt entry. x puas baca.. more more more

Mommy Cici said...

rindu kak Elly. cepat cepat update ye :D