Nuffnang Advertisement

Tuesday, August 23, 2016

DATO RED PENCINTA WANITA


Tajuk macam lagu pulak..."aku mmg pencinta wanita" lagu ni khas untuk Dato Red yang sangat2 mencintai wanita sampai 2 bini pun tak cukup...eh! Ada rasa emo disitu. Giler punya jantan tak pandai jaga hati bini. Sengaja buat tajuk2 panas supaya orang boleh viralkan...giler. Nak glamer pun agak2 lah. Padahal dulu jual kangkung jer kat pasar PJ. Sekarang dah kaya bukan main lelaki hot katanyer...nasib lah 

Terus semalam aku emo dengan En Win. Aku pandang dia kecik besar jer sambil makan nasi lemak...hahaha. Saiko bini macam ni. Betul lah kata orang dugaan lelaki akan datang waktu dia tengah senang dan banyak duit. Jadi jangan bagi laki korang pegang duit banyak2...hahaha

Pelik lah dua2 bini muda dan lawa lagi kot still nak cukupkan sampai jadi empat. Eh..kau dah kenapa Dato Red. Bangga sangat bini ramai. Ni yang akak risau ada anak perempuan ni. Dapat lelaki macam ni musnah hidup anak aku. Dah lah nak besarkan bukan senang. Aku perati jer status dia hari2. Bukan main puji diri melambung. Lawak pun ada gaks. Saiko jantan ni. Ingat mula2 dia masuk TV bukan main cakap "biarlah isteri saya sorang jer glamer" rupanya dalam hati dia memberontak nak fames jugak...hahaha

Mungkin strategi perniagaan dia macam tu kot. Bagi semua orang viral kan status dia. Jadi sebut Dato Red semua orang kenal. Dari situ nanti dia akan start marketing perniagaan. Tahu sangat peniaga macam ni. Rakyat Malaysia senang dipujuk....hahaha 

Dah tu jangan fikir pasal Dato Red yang menyakitkan hati tu. Baik korang tgk colour lipstick Fame. Sejuk hati nanti...hahaha. Dah lah murah RM29.00 bibir pun meletup. Suami pun sayang #pitam #jgnmarah



Code: Violet



Code: Party



Code: Candy


Code: Gossip


Code: Fuschia


Code: Desire


Code: Nude

Apa tunggu lagi...nak gaji ni. Hahahaha




8 comments:

Yana said...

Betullah elly, saya pun sakit ati tengok muka Dato Red nie.. Rasa cam nak lempang2 jer.. Bukan kaya mana pun.. lagak jer lebih.. Ada orang yg lebih kaya n hensem pun perangai tak hauk camni.. Memalukan jer.. Nasib baik colour lipstik korang cantik2.. sejuk balik hati saya.. hahaha

IdaShazana said...

harap2 dapat jumpa dato red. lepas lempang kuat-kuat terus cabut larik takut dia ngorat

Haffizul Iskandar said...

hehhe..cerita mula-mula panas..kemudian promote produk..bagus cara ni kak elly..strategi marketing kat blog. hehehe

www.ceritaejoy.com

Hayati Ghazali said...

Dato buRed tu kan...dia takkan stop poyo jual minyak urat selagi ada je pompuan yang suka nak himpit....tolonglah..banyak lagi lelaki lain kat luar sana tu yang lagi bagus dan single mingle....bagus entry ko ni...hehehe

Annie Sweet said...

yeyeye kak elly...nk gaji dh...order 2 lipstik..nanti sy wassp...

Nie Eym said...

kan. mungkin strategi, tapi masih tak dapat terima kenyataan dia tu. Eeii

Mommy Cici said...

sakit hati betul dengan cerita si Datuk ni. tengok Aliff Syukri tu, kaya jugak tapi setia je. haihh

https://mommycici.blogspot.my/2016/08/pengalaman-bersalin-di-al-islam.html

Shuriana Khamisan said...

yg buat video smule karaoke tu pon tak boleh blah. jelik je tgok.