Nuffnang Advertisement

Friday, June 3, 2016

Siapa nak duit raya!!


Amboi...laju korang click entry ni ya...haha. Kak Elly bukan nak main perasaan korang hari Jumaat ni. Siapa nak duit raya nak cari duit lebih untuk raya, jom jadi agent dan stockis Fame BB Cushion. Modal tak besar dan keuntungan yang dapat rasanya boleh korang guna untuk persiapan raya nanti. Bukan untuk raya jer tapi sampai bila2.

HQ akan membantu dari segi marketing. FB Ads akan sentiasa kita buat untuk orang luar lebih tahu kewujudan Fame BB Cushion ni. Jadi senang sikit untuk korang jual nanti.

Syarat kita senang jer. Untuk menjadi agent korang hanya beli 10 pcs sahaja dengan harga agent. Modal rendah RMxxx.xx sahaja. Cuma nak jadi stokis negeri jer modal agak besar sedikit.

Tapi korang mesti tak percaya. Semalam stokis kita ambik stock, hari yang sama jugak licin. Sekarang dah repeat 2nd order. Begitu juga agent dalam masa 1/2 hari 10 pcs licin customer beli. 



2nd order dari stokis


Ini gambar order dari customer semalam. Gambar ni setelah 2 jam kita up tentang jualan Fame BB Cushion. HQ dah tak sanggup nak jawab whatsapp yang terlalu banyak. Belum lagi pembeli yang bertanya melalui Facebook. Agent semua hanya perlukan letak kan contact no di komen2 Facebook supaya senang untuk customer memilih dan membeli di kawasan berdekatan. Insyaallah korang mmg boleh buat duit kalau jadi agent atau stockist  Fame BB Cushion.



Berminat untuk jadi Agent atau Stockist Fame Bb Cushion, Whatsapp 013 3962005 sekarang!!


4 comments:

ahmad fauzan said...

nice

crazyshopper said...

Kak elly, bb cushion ni ada spf kan? Spf berapa ya?

Mila Hilas said...

bru order smlm..tgh tunggu agent hantar ni..xsbr nk cuba

Nadya Honey said...

Cod Kuantan. Pos seluruh Malaysia. WA 013-219 2855