Nuffnang Advertisement

Friday, June 10, 2016

Kerja senang


Salam Jumaat korang. Baru sempat nak up entry. Selalunya hari Jumaat hari bertenang sikit. Alhamdullilah...dah 5 hari berpuasa. Anak2 semua tak ada masalah. Masing2 dah besar. Dah tak ada dengar merengek2 nak buka puasa. Cuma adik 1st day tu dia tak tahan sebab ada latihan gym untuk Grading Saturday ni. Banyak berlari dan menari kot. Itu yang kehausan. Esok nya dah ok. Dah pandai adjust tenaga sendiri. 

A bit stress sebab barang yang order kat kilang tak sampai lagi. Insyaallah minggu depan mintak2 settled. Kesian agent dan stokis nak berniaga tapi 3 colour dah sold out. HQ pun pelik tak tahu nak order berapa banyak lagi..haha. Takpe baru seminggu berpuasa. 

Bermula minggu depan, weekend aku dan team dah start busy. 2 minggu berturut2 ada exhibition. Berniaga non stop bukak 24 hours. Tak tahu lagi macam mana letih nyer nanti. Tapi jangan salah sangka. Saya bukan hampa duit. Saya mencari rezeki dibulan puasa. Insyaallah kitaorang akan jual 4 barang. Ellfie Essence, Ellfie Gold Serum, Lipstick dan BB Cushion. 18 dan 19 June kitaorang akan berada di Matrade dari pukul 10 pagi hingga 2.00 pagi. 24 June - 27 June team Ellfie akan berada di PWTC untuk jualan 24 jam. Meh! datang beramai2 ya.




Eh! korang dah beli tak BB Cushion. Siapa tak beli cepat2 order. Stock BB pun dah tak banyak lagi.

Fame BB Cushion ni ada 2 code 

Fair - Untuk yang berkulit cerah
Natural - Kulit yang yang agak gelap dan hitam manis.

Senang sangat pakai BB Cushion ni. Lepas pakai moisturizer atau day cream. Dap2 jer BB cushion ni kat seluruh muka dan lepas tu make up seperti  biasa. Tak perlu lagi pakai foundation atau loose powder sebab Bb Cushion ni dah complete.   

Jom tengok testimoni kat bawah ni.


Kulit tak sekata. Tepek BB Cushion terus kulit cantik dan smooth jer. Siapa yang tak suka make up. Just pakai BB Cushion dan lipstick pun dah naik seri. Tak ada lah muka tu pucat jer ker office.

Code: Fair
  


Bekas2 jerawat dapat ditutup dengan sekelip mata sahaja

Code: Natural



Nampak kan kelainan selepas pakai BB Cushion

Code: Natural


Jeragat diwajah pun boleh hilang bila pakai BB Cushion terus kulit wajah jadi sekata

Code: Natural


BB Cushion ni mesra Solat. Senang di cuci. Boleh bertahan sehingga 12 jam tanpa perlu touch up pun.

Code: Fair



Packaging BB ni senang jer nak bawa kemana2. Tidak terlalu besar. Kalau dulu dalam make up bag penuh dengan foundation dan loose powder plus brush besar lagi. Sekarang mudah sangat. Bawak BB Cushion jer. Kalau travel lagi senang nak bawak rasanya.



Yang tak tahu apa itu BB Cushion. Macam ni lah rupa produk nya. Sangat2 mudah untuk dipakai. Kena cuba baru tahu kesan nya. Betapa mudahnya bila korang dah pakai BB Cushion ni.

Untuk order whatsapp 013-3760466



1 comment:

kak gojes said...

wah..bagus la bedak ni