Nuffnang Advertisement

Monday, May 16, 2016

Siapa nak iPhone SE??


Korang nak tak iPhone SE?? Cuma register dan bila approved korang dah boleh ambik iPhone SE balik rumah. Teruja tak??? hahaha. 

Nak tahu bagaimana cara untuk memiliki iPhone SE dengan harga yang berpatutan? sila baca entry ni sampai habis. Lepas tu cepat2 mendaftar ya.

U Mobile sekarang ni ada menawarkan skim pembayaran ansuran U MicroCredit (UMC) serendah RM58 sahaja sebulan dan korang boleh jadi orang yang terawal  untuk memiliki iPhone SE yang terbaru dipasaran. Skim ni boleh buat bayaran balik yang flexible up to 36 months. Huaaaaa best kan tapi ada yang lebih best kalau korang nak tahu?

Korang tak perlu bersusah payah untuk pergi ke kaunter UMC. Korang hanya perlu daftar secara online sahaja. Tak perlu deposit, tak perlu credit card dan tak perlu kontrak. Bila dapat jer approval korang dah boleh memiliki iPhone SE. Korang hanya perlu membuat pilihan iPhone, Iplan dan jumlah pinjaman di kehendaki dan jangka masa pembayaran. Syarat2 yang diperlukan hanya Kad Pengenalan, latest one month pay slip, latest 3 month epf statement dan bank statement berserta account details, itu sahaja. Senangkan!! 

Jadi apa tunggu lagi...cepat2 mendaftar dengan UMobile sekarang dan jadi orang yang pertama memiliki iPhone SE. Click here untuk mendaftar sekarang. Kak Elly dah suami dah mendaftar...hehehe. Siapa cepat dia dapat ya.


1 comment:

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Pelik tengok kaki Elly dlm gbr.. rupa2nya bersilang ke blkg.. sbb beg tu nmpk mcm kaki seluar yg tergantung