Nuffnang Advertisement

Monday, May 16, 2016

Fame Matte Lip Cream ada colour baru!!


Hari ni Fama Matte Lip Cream nak perkenalkan 2 lagi colour baru. Sekarang kita dah ada 7 colour untuk dimiliki.

Gossip dan Violet. Colour di pilih berdasarkan dari undian orang ramai. Cantik sangat colour ni. Yang tak berapa suka pakai colour pink atau merah dua colour ni sangat sesuai untuk korang miliki. Tapi kalau Kak Elly  jadi korang mesti rambang mata nak pilih kan. Mesti Kak Elly akan jadi tamak dan beli semua...haha



                

Rambang mata kan tgk bibir kat atas ni. Rugi tak beli dah lah harga mampu milik, cantik pulak tu...hahaha #jangankecamsaya. 

Rasa hari ni nak bibir merah, pakai lah desire. Rasa nak bibir light pink boleh pakai candy, Rasa hari ni natural boleh pakai Nude. Senangkan kalau ada semua colour boleh pilih2 ikut mood. Kalau nak pakai pagi colour lain, petang colour lain pun tak ada siapa nak marah...haha. Janji vogue...gitu

Meh Kak Elly perkenalkan dan tunjukan colour baru untuk korang miliki



GOSSIP 06



Macam ni lah warna lipstick bila pakai dibibir nanti. Tapi depend bibir jugak. Kak Elly pakai kebabom, Peej pakai macam biasa2 jer...haha. Sorry Oling ite gurau jer. Yupe..tak semestinya kalau korang pakai akan jadi colour macam ni. Macam Kak Elly cakap tadi depends on bibir. Kak Elly pakai nampak pekat warna Gossip ni tapi bila Peej pakai nampak macam light jer...gitu

Next



Violet 07



Colour ni more to purple. Tapi bukan purple yang lebam tu. Purple ni sweet dan cantik jer bila pakai kat bibir. Orang kulit hitam or kulit putih sesuai jer pakai colour ni.  



Harga mampu milik hanya RM29.00 jer. Boleh bertahan lama. Warna Candy Kak Elly pakai dekat 4 bulan baru habis. Berbaloi sangat

Harga
RM29.00 (SM)
Postage: RM6.00

RM29.00 (SS)
Postage: RM10.0

*Beli lebih dari 5 Percuma Postage*

Boleh dapatkan dari Agent kami click Intagram @agentfame atau sebarang pertanyaan boleh Whatsapp 013-376 0466

Follow:
Instagram: @fame_cosmetics



1 comment:

mama tisya said...

dh order...xsbr nk cuba color baru