Nuffnang Advertisement

Friday, April 1, 2016

JUALAN PENGHABISAN STOCK



Pihak Ellfie Beauty membuat sale jualan murah-murah untuk menghabiskan stok Limited Edition.  Stok dah tinggal sikit, so siapa yang memang pengguna tegar set Ellfie Essence, better korang beli set LE ni sebab lebih jimat, lebih murah, lebih tahan lama, lebih exclusive, dapat free 3 botol serum, dapat free note book berkulit keras, dapat free black hard box untuk buat simpan-simpan surat cinta. hehehe

Jualan penghabisan stok ini bermula 1 April 2016.


Set Limited Edition

Cleanser 100ml
Toner 100ml
Day Cream 12g
Night Cream 20g
Ellfie Gold Serum 3 botol (3.5ml)
*percuma kotak hitam (hard box) dan percuma 1 buku Nota Ellfie Beauty berserta pen.

Harga Asal

RM280

-
-
-

Harga Jualan Penghabisan Stok

RM250 sahaja

(Semenanjung Malaysia / Sabah / Sarawak)

*selagi stok masih ada*


Whatsapp: 013-2755197

-
-
-


Facebook : Ellfie Beauty

Instagram : ellfiebeauty


4 comments:

Ros Line said...

Agent Ellfie Wssap 0129448022 Free postage & COD area Damansara,TTDI, Selayang, Gombak,Batu Cave,Keramat dan Setiawangsa & sentul

Nazima said...

Saya dah dapat semalam tapi takde note book. dah habis stock ke kak elly?

Elly said...

Nazima - Mintak maaf. Mungkin staff saya terlepas pandang. Boleh tak bagi nama dan alamat. Nanti saya minta staff hantarkan notebook tu

Norliana Abdul Rahman said...

Agent sah ellfie. Ready stok Limited Edition. COD Sunway, Subang Jaya, Shah Alam dan Glenmarie. WA 012.293.7670 segera!