Nuffnang Advertisement

Tuesday, April 5, 2016

Horlicks melancarkan Kempen Horlicks NutriQuest dan Permainan NutriQuest


Siapa yang baca previous entry Kak Elly yang lepas pasal Horlick NutriQuest mesti korang dah tahu pasal game ni kan. Bagi yang belum tahu lagi, korang boleh click link kat atas ni.
  
Bagi yang belum memuat turun Horlicks NutriQuest boleh terus ke telefon mudah alih melalui applikasi pada Google atau Apple.
Download Horlicks NutriQuest on Google Play: 

Download Horlicks NutriQuest on App Store





Kak Elly dan anak2 dah sampai dimensi ke 4. Untuk membuka kunci demensi ke 4   Kak Elly dan anak2 memerlukan Horlicks Nutricoins. Kejap lagi Kak Elly explain macam mana nak mendapatkan Horlicks Nutricoins ni ya.

 

Serious games Horlicks NutriQuest ni sangat-sangat seronok. Bergilir-gilir main dengan anak2 melalui pengembaraan yang mencabar bagi memburu dan mengalahkan Dr Greedy yang jahat bersama-sama wira-wira Horlicks NutriQuest di pelbagai dunia. Dr Greedy telah merampas dan mengambil alih Kilang Horlicks. Bagi menewaskan Dr Greedy seorang itu perlu menjadi tinggi, membesar dengan kuat dan pintar

Dalam usaha menyelamatkan Kilang Horlicks, anak-anak anda dapat menyertai pengembaraan maya bersama-sama empat wira yang Tall, Strong dan Sharp. Damien yang peramah, Omair yang bijak, Akin yang lincah dan Ida yang pintar bagi mengalahkan Dr Greedy. Kanak-kanak akan memulakan pengembaraan mereka di bandar, dihutan dan mereka akan maju ke dunia terakhir iaitu kilang di mana kanak-kanak akhirnya akan bersemuka untuk mengalahkan Dr Greedy.

Best kan...sekarang Kak Elly nak explain pasal Horlicks Nutricoins pulak.





Setiap pembelian Horlicks NutriQuest, pengguna akan menerima Horlicks NutriCoins secara percuma bergantung kepada saiz pek yang berbeza. Horlicks pek 200g akan menerima SATU NutriCoins. Horlicks pek 400g akan menerima DUA NutriCoins dan Horlicks pek 1KG dan menerima TIGA NutriCoins.


Jam tangan Horlicks NutriQuest

Kod unik yang dicetak pada Horlicks Nutricoins akan membenarkan kanak-kanak membuka kunci ke dunia dimensi 4. Anda juga berpeluang mengumpul Horlicks Nutricoins bagi penebusan hadiah eksklusif  melalui penebusan online. Hadiah eksklusif termasuk rantai kunci karektor/watak, topi Horlicks NutriQuest dan jam tangan Horlicks NutriQuest yang macam kak Elly pakai tu.

Jom2 ramai muat turun Horlicks NutriQuest dan bermain game Horlicks NutriQuest bersama anak2 anda. Anda juga berpeluang memenangi hadiah dan menebus barang-barang secara online sebelum tarikh luput penebusan.  

Horlicks NutriQuest menawarkan 23 nutrisi penting bagi tumbesaran  dan berkembangan anak2. Horlicks NutriQuest juga menyediakan kebaikan nutrisi yang membantu mengisi kekurangan nutrisi dan menyokong tumbesaran fizikal dan mental yang optimum.

1 comment:

Liyliz Yusof said...

bgs juga horliks ni bt bnd mcm ni. smbil mnm blh main.