Nuffnang Advertisement

Friday, April 29, 2016

Cuci mata tengok perempuan cantik


Huaaaa best sangat ni nak cuti panjang. Sebelum bercuti meh lah cuci2 mata tengok perempuan2 jelita kat bawah ni supaya semangat kita yang malas make up  ni datang dan keinginan membuak ingin menjadi jelita seperti mereka jugak.

Kak Elly kalau datang rajin make up bukan main lama. Siap bulu mata boleh lentik sampai ker kening. Datang pemalas gi kerja pakai mascara dengan blusher jer. Tapi bila waktu malas tu lah ramai sangat orang datang kat office. Terus rasa nak sorok bawah meja. 

Macam mana diorang ni boleh cantik jer sepanjang masa. Ini kalau hujung minggu duduk rumah muka pucat jer tak bermake up. En Win kadang2 bising kalau Kak Elly gi kedai makan muka togel tak letak secalit make up pun. Dia kata letak lah lipstick. Kang dia pandang perempuan jelita tahu pulak u marah. 

Sekarang tengah cuba jadi rajin, walaupun hujung minggu lepas mandi letak lipstick candy dan eyebrow tu bagi cantik sikit. Terus rasa diri jelita dirumah. Terus rasa macma mama vogue dirumah...muahahaha.

Ok jom cuci mata agar korang pun menjadi jelita seperti mereka dihujung minggu nanti. 



Dari kiri code Fuschia, Nude, Nude, Fuschia



Dari kiri code Candy, Fuschia + Desire, Fuschia + Nude, Desire



Dari kiri code Nude, Party, Nude, Candy



Dari kiri code Nude, Nude, Candy, Nude



Dari kiri code Party, Desire, Fuschia, Nude



Dari kiri code Nude, Fuschia, Party, Nude



Dari kiri code Desire, Party, Candy, Desire


Dari kiri code Candy, Party, Candy, Candy



Sesiapa yang ingin dapatkan Fame Matte Lip cream. Harga sebatang RM29.00 sahaja. Postage RM6 (SM) / RM10 (SS) tapi kalau beli 5 batang free postage. More info boleh whatsapp 
013-376 0466 

Alah....ambik terus 5 colour. Senang boleh tukar2 colour lipstick setiap hari. baru RM145.00 jer....hehehe


2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknyaaaaaaaaaaaaaa

Seorang Naimah said...

Kak elly bile nak kuar new color??? excited tunggu niii