Nuffnang Advertisement

Thursday, April 28, 2016

Bukan sunting...shooting lah


Siapa ingat dialogue kat atas ni...hahaha. 2 minggu lepas kitaorang ada buat videoshoot testimoni. Kali ni buat sendiri. Saja nak cuba skill terror ker tidak. Tak nak membazir buat kat studio, mahal..haha. 

Mulai sekarang no more photoshoot kat studio. Kitaorang dah beli camera canggih. Tinggal nak sediakan bilik studio jer. Kalau setiap kali nak shoot gambar kena pergi studio pitam nak bayar...hahaha. Kedekut sangat ni.  Sekarang senang giler. Rasa nak shoot produk jer boleh buat bila2 masa.

Walaupun masih tak terror tapi slowly belajar. Bidang yang kitaorang pilih memang banyak menggunakan gambar. Jadi kena belajar cara photoshoot yang betul.

Kitaorang pilih 3 testimoni yang ada masalah jerawat, jeragat dan kulit kusam. Buat videoshoot mintak diorang share pengalaman setelah menggunakan Ellfie Essence. Kita nak customer dengar dari mulut testimoni sendiri.  Sama2 boleh dengar pengalaman mereka sendiri.



Tuan pengarah hari tu adalah akak sendiri...haha. Ya, semua akak nak bolot. Walaupuan akak sendiri cakap depan camera gigil2. Tapi mengarah orang mmg akak terror. Sikit2 'Cut" buat sekali lagi, suara kurang jelas, sila shoot sekali lagi...hahaha. 

Kak Zuraidah aka Mak, mula2 buat videoshoot mengigil suara. Banyak kali juga kena repeat. Berpeluh2 nak bercakap. Nak mulakan ayat pertama sikit punya susah. Bila dah relax sikit barulah boleh bercakap dengan lancar. Jadi seronok sampai boleh buat 2-3 kali. 




Testimoni kulit jeragat. Jeragat ni bukan senang nak hilang. Ambik masa sikit. Kak Zuraidah ni pakai 2 set Ellfie Essence, alhamdullilah boleh nampak kesannya. Kulit muka semakin bersih dan sekata, jeragat semakin berkurangan.



Next Aza, kita minta Aza cakap Kedah. Baru ada kelainan sikit. Banyak kali gaks kena shoot sebab intonasi suara Aza sama jer. Excited ker, sedih ker sama jer intonasi...hahaha

Kita suruh dia rehat ambik mood dulu, baru shoot sekali lagi. Tapi berani Aza ni. Tak malu depan camera. Cuma intonasi kena perbaiki. Cewah....pandai sangat bagi pendapat.



Aza ada masalah jerawat yang agak teruk. Cuba korang tengok gambar selepas mengunakan Ellfie Essence. Nampak perubahan yang sangat2 ketara. Jerawat semakin mengecut dan hilang. Kulit jadi sekata dan semakin bersih.



Next...adik ni nama dia Elly jugak. Bila suruh action jer suara macam pemberita pulak. Macam rancangan Nona. Eh! nak pitam rasa. Bercakap mmg lancar tapi macam nak bagi laporan pulak. Mintak adik ni berlatih kat tepi. Mintak dia bercakap macam biasa. 


Adik Elly ni ada masalah kulit kusam dan tidak sekata. Biasa lah budak2 suka berjemur tengah panas. Selepas menggunakan Ellfie Essence kulit menjadi bersih dan sekata.

Alhamdullilah ...Ellfie Essence bukan sahaja membersihkan kulit wajah tapi juga dapat merawat kulit yang bermasalah. Siapa yang belum cuba boleh dapatkan Ellfie Essence, Whatsapp 013 -275 5197 . Insyaallah Ellfie Essence dapat membantu merawat kulit wajah anda.

Nanti Kak Elly share kesemua video diatas. Jangan lupa follow FB dan Instagram @ellfiebeauty kalau nak tengok testimoni2 Ellfie Beauty. 









2 comments:

Chekgu Azrine said...

Wow...flawles semuny depa2

Suriaamanda said...

Wah....bagus la Elfie...