Nuffnang Advertisement

Thursday, March 24, 2016

Zumba...Zumba


Siapa baca blog Kak Elly dari dulu mesti kenal siapa Hazel. Dulu dia kerja satu office dengan Kak Elly. Satu kepala sebab masing2 boleh faham satu sama lain. Tahap gelak yang guling2 sampai terduduk. Rindu sangat kat kawan i sorang ni.

Hazel ni ada satu penyakit. Dia tak boleh langsung dengar muzik, confirm badan dia laju jer bergoyang. Muzik apa pun dia dengar bahu akan bergerak dulu. Semua tarian dia boleh buat ya...macam ulat bulu pun ada.

Kitaorang dulu selalu ada angan2 nak buat bisnes sendiri. Tapi cakap2 kosong jer lah mana ada modal. Hazel berhenti kerja dulu cari pengalama bahagian property. Tapi tak sesuai dengan jiwa. 

Tengah2 mencari kerja yang sesuai di join zumba class. Disebabkan dia berzumba lebih terror dari instructor...hahaha dia dapat offer untuk pergi training zumba. Dalam masa 3 bulan dia dah layak jadi instructor class zumba. Terror sangat pompuan ni.
    


Alhamdulillah cita2 dia nak buka studio tercapai. "Mak sangat bangga dengan kau nok". Ini mmg jiwa dia sebenar. Paling aku tak boleh terima..cuba korang tgk perut dia, tak ada lemak pun. Anak dah 2 orang ya. Giler sangat perempuan ni. (Hazel paling kanan sekali yang tunjuk perut meletup tu...nyampah)


Ingat lagi bulan lepas dia share berita gembira nak bukak studio. Hazel mintak pendapat macam mana nak rolling modal. Berapa budget yang perlu ada. 




Siapa yang berminat nak join class Hazel ni boleh start register ya. 

Groovy Fitz Studio
B-111, Block B, Persiaran Surian
Palm Spring @ Damansara
Kota Damansara 
(Landmark sebelah Nasi Kandar Palm Spring)

Contact
ZIN Hazel - 012 4443058
ZIN Rita - 012 2202039
ZIN Sara - 016 2305386

Kak Elly confirm korang sure enjoy nanti bila join class ni. 3 bulan confirm meletup badan uols. Nak raya ni...tak nak meletup ker? hahaha.





Korang boleh refer time table kat atas ni. Happy Zumba!!!

"Groove Your Moves"

1 comment:

♥ aiNa yaZiD ♥ said...

seronok ber zumba ni.. bukan apa sesekali kena kluarkan peluk jahat ni jugak. hihih