Nuffnang Advertisement

Thursday, March 24, 2016

Perempuan Cantik


Perangai aku dari dulu mmg suka tengok perempuan cantik. Nanti aku akan follow kat instagram. Suka tengok cara diorang make up, baju yang diorang pakai, style rambut. Tak rasa jeles langsung. Tapi rasa kagum kenapa cantik sangat diorang ni.

Satu lagi aku suka follow make up artist. Bila nampak muka orang tu dari biasa tetiba bila make up meletop macam model terus aku macam bangga...hahaha. Bangga kat make up artist tu kenapa terror sangat boleh buat orang jelita.

Tengok benda2 yang cantik bagi satu kepuasan, bagi semangat nak jadi cantik macam diorang jugak. Dulu pernah ada cite2 nak jadi mak andam tapi tak berjaya sebab tangan tak seni. Kalau gi shopping mall nampak orang cantik Kak Elly akan tenung jer. Hati mesti berdetik "lawa sangat ni...rajin dia make up"
Waktu Dato' Siti keluarkan Simply Siti terus kagum. Bagus 
idea Tok Ti ni, terus tanam cita2 nak jadi macam dia gaks. Bila gi counter MAC, Chanel, Bobbi Brown dll mesti round berkali2 sebab suka tengok colour2 dan packaging yang diorang keluarkan. 

Bila modal dalam simpanan mencukupi kitaorang decide nak jual Fame Matte Lip Cream. Terus rasa teruja especially bila pilih colour...terus terbayang pompuan bibir tebal. Wow...sexy sangat tu. 

Waktu buat photoshoot lagi bertambah teruja...cantik sangat ni Matte Lip Cream ni. Terus puas hati sebab boleh buat orang yang pakai jadi jelita. Lantak lah orang nak cakap syok dengan produk sendiri. Sebelum orang lain jatuh cinta dengan barang kita....kita kena jatuh cinta 100 kali dulu. 




Rasa bangga bila tengok colour yang kita pilih orang dah mula pakai. Lepas tu orang yang pakai tu nampak jelita sangat dengan colour pilihan dari Fame Cosmetics. Macam dalam mimpi sebab hasil kami boleh buat semua wanita menjadi jelita. 



Pembeli dah mula share gambar2 diaorang pakai Fame. Tiap2 hari kitaorang terima gambar2 wanita jelita. Kalau tak caya korang boleh tengok kat ig fame_cosmetics

Sekarang ni kitaorang tengah repost satu2 gambar. Kalau korang pakai Fame Matte Lip Cream jangan lupa hastag ya #famecosmetics boleh kita sama2 berkongsi kejelitaan 




Huaaaaa...kenapa cantik sangat korang ni. Happy sangat bila tengok gambar2 macam ni. Thanks korang sebab buat hidup Kak Elly ceria setiap hari...haha. Eh! bukan bodek ya...sumpah tak bodek. Tiap2 hari Kak Elly happy bila buka ig. Terus esok tu Kak Elly teruja nak pakai sama colour macam diorang.



Insyaallah...kita tgh discuss untuk colour baru 'Sempena Hari Raya' supaya korang akan tampil jelita di rumah terbuka nanti...ahaks!!

Untuk pembelian Fame Matte Lip Cream boleh visit ig @agentfame dan pilih agent yang berhampiran dengan anda mengikut negeri.



3 comments:

umikelly said...

gd luck elly. I pon tgh tunggu parcel I dr penang. nanti I pn nk post n tagged fame cosmetics la hihihihih

Fairuz Jaafar said...

Baru kejap tadi buka beautifulnara. Tiba-tiba nampak lipstik Fame. Terus teringat entry lama Kak Elly, ada cerita berkenaan Lipstik Fame. Lama tak buka blog. Dah keluar rupanya. Tahniah!

Ros Line said...

Agent Fame Wssap 0129448022 area Damansara,TTDI, Selayang, Gombak,Batu Cave,Keramat dan Setiawangsa & sentu