Nuffnang Advertisement

Monday, March 28, 2016

Horlicks NutriQuest



Siapa pembaca blog ni bagi anak2 mereka minum Horlicks angkat tangan. Tangan jer kaki tak payah...hahaha. Ada berita baik Kak Elly nak share untuk peminat no 1 Horlicks. Sebelum tu Kak Elly nak share kepada yang belum pernah memberi anak2 mencuba Horlicks. Nak share tentang kebaikan memberi anak2 minum Horlicks . Horlicks menawarkan 23 nutrisi penting bagi tumbesaran  dan berkembangan anak2. Horlicks menyediakan kebaikan nutrisi yang membantu mengisi kekurangan nutrisi dan menyokong tumbesaran fizikal dan mental yang optimum. Jadi apa tunggu lagi dapatkan Horlicks dan berikan kepada anak2 anda.




Horlicks telah melangkah ke arah inisiatif yang menarik dengan melancarkan kempen 'Horlicks NutriQuest'. Kempen ini memberikan kanak-kanak peluang untuk menyertai pengembaraan yang penuh dengan cabaran bagi menyelamatkan dunia dari saintis jahat Dr Greedy dengan 4 wira NutriQuest yang tall, strong dan sharp. Saintis jahat Dr. Greedy telah merampas Kilang Horlicks kerana tidak mahu kanak-kanak mendapat manfaat daripada khasiat Horlicks. 

Anak2 boleh menyelamatkan dunia dengan memuat turun aplikasi  Horlicks NutriQuest terus ke telefon mudah alih melalui Google Play atau Apple App Store dan kalahkan si jahat Dr Greedy dengan melalui  pelbagai peringkat cabaran di dalam dunia yang berbeza merangkumi Bandar, Hutan dan juga Kilang, di mana kanak-kanak akhirnya akan bertemu dengan si jahat Dr Greedy. Kanak-kanak boleh jadi Tall, Strong dan Sharp dalam usaha untuk mengalahkan Dr. Greedy dalam permainan Horlicks NutriQuest.




Ini lah peluang ibu dan anak2 main bersama2 selain menghilangkan dahaga dengan satu hidangan Horlicks. Permainan Horlicks NutriQuest inipasti akan menceriakan kanak-kanak dari pelbagai usia  melalui pengembaraan yang sangat mencabar. 

Serious seronok sangat game ni. Korang kena download game ni dan main bersama2 anak anda.






Kanak2 boleh mengumpul booster 'Tall', 'Strong', dan 'Sharp' sepanjang permainan Horlicks NutriQuest. Horlicks juga mengajak kanak2 untuk melibatkan diri dalam pengembaraan alam maya yang penuh keseronokan bersama-sama 4 wira iaitu Damien yang peramah, Omair yang bijak, Akin yang lasak dan Ida yang begitu genius bagi mengalahkan saintis jahat Dr. Greedy yang telah menguasai Kilang Horlicks.  



 Setiap pembelian pek Horlicks, pengguna akan mengumpul NutriCoins bergantung kepada saiz pek yang berbeza. Setiap pek  Horlicks 200g yang dibeli anda akan mendapat SATU NutriCoins, pek Horlicks  400g dan440g pula akan mendapat DUA NutriCoins dan pek Horlicks 1KG akan mendapat TIGA NutriCoins.

Anak2 juga berpeluang mengumpul NutriCoins bagi penembusan hadiah2 eksklusif melalui penebusan online di https://www.horlicks.com.my/nutriquest/prizes.html . Setiap NutriCoin dapat membantu kanak2 membuka cabaran baru dalam 4th Dimension.

Jadi apa tunggu lagi jom ramai2 kita kumpul NutriCoins dan bermain game Horlicks NutriQuest bersama anak2 anda.


Untuk muat turn aplikasi Horlicks NutriQuest, sila layari Google Play atau App Store.

Untuk maklumat lanjut mengenai Horlicks Malaysia sila layari https://www.horlicks.com.my. 


Untuk informasi mengenai kempen Horlicks NutriQuest, sila layari https://www.horlicks.com.my/nutriquest atau https://www.facebook.com/HorlicksMalaysia.





6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

nak cuba la

Abidi Ismail said...

Best game ni

yusrina said...

blogwalking.. http://albumretro.blogspot.my/

Cik Puan Rann said...

Boleh cuba nanti nie ...

Gina said...

nak cuba pula

Lela Merveilluex said...

fuiyo siap ada game lagi..hebat betol horlicks ni. Milo pon takde game2 bagai