Nuffnang Advertisement

Monday, March 14, 2016

BUKAN SUSAH NAK CARI DUIT TAPI KENA RAJIN


Tajuk tu jangan baca dengan nada yang garang. Baca lah dengan nada yang lemah lembut ketipang payung ya...hahaha.
 
 
Lipstick ni dah menjadi satu keperluan untuk semua wanita. Tak lengkap rasanya kalau keluar rumah tak ada colour dibibir. Sebut pasal keperluan boleh dikatakan 95% akan memakai lipstick. Tak kisah lah colour apa tapi kena pakai. Betul tak??
 
 
Korang pergi lah mana2 shopping mall, counter yang akan sentiasa ada orang ada lah counter lipstik. Dari peringkat remaja hingga yang dah berusia semua akan pilih colour mengikut citarasa masing2.

 
Bila ia menjadi keperluan korang rasa senang tak nak jual? Tak payah nak fikir sangat, jawapan dia MEMANG SENANG. Kalau tak caya cuba tangkap gambar muncungkan bibir dengan colour lipstick yang menarik dan masuk kan kat FB dan IG. Rasanya melambak komen kat FB atau IG nanti tanya colour apa yang korang pakai.
 
Tengah borak2 ngan kawan office, cuba korang share colour lipstick yang korang minat. Lepas tu cuba keluar kan Fame Soft Matte Lip Cream depan diaorang. Konpom berebut nak beli. Senang kan nak cari duit lebih sebab wanita mmg mudah tergoda....hahaha

 
Untuk pengetahuan korang Soft Matte Lip Cream masih baru dipasaran. Orang perempuan ni memang suka sesuatu yang baru untuk mereka cuba. Lagi senang untuk korang jual nanti.
 
 



 
Untuk permulaan Fame Cosmetics telah mengeluarkan 5 colour yang sangat bersesuaian dengan kulit Asia dan sesuai dengan semua peringkat usia.
Buat masa ni Stokis dari Negeri Penang, Kedah, Sabah dan Sarawak masih kosong. Negeri lain semua dah mempunyai stokis. Agent-agent akan mendapatkan produk mereka dari stokis di negeri masing-masing sekiranya terdapat stokis di negeri tersebut. Bagi mana-mana agent yang masih belum ada stokis di negeri mereka, agent tersebut akan mendapat stock dari HQ. Korang boleh refer Instagram @agentfame untuk mengetahui berapa agent dah berada di bawah Fame Cosmectics
 
Agent juga dialu-alukan untuk menjadi "Team" kami. Jangan bimbang HQ akan membantu dari segi Marketing untuk promote Fame Cosmetics dan semua pembelian dari pembeli akan diberikan kepada Agent mengikut negeri dan kawasan berdekatan.
 
HQ akan post gambar2 di Instagram untuk tujuan marketing bagi memudahkan lagi penjualan. Insyallah, Marketing dari HQ akan sentiasa berjalan untuk orang luar lebih tahu tentang kewujudan Fame Cosmetics. Dengan cara ini dapat membantu Stokis dan Agent meningkat kan jualan. 
 
Dalam masa terdekat ini Insyaallah Fame akan keluar di Majalah dan menggunakan artis untuk meluaskan marketing Fame.Kat bawah ni gambar2 terbaru yang kami ambil untuk tujuan promosi Fame Cosmetics.


 
01 - Candy
 
 

02 - Nude
 
 
03 - Desire
 
 

 
04 - Party
 
 
 
05 - Fuschia
 
 


 
Untuk memohon sebagai Agen dan Stokis, sila email permohonan anda ke
 
famecosmetics.my@gmail.com
 
Name:
Telefon:
Kawasan Jualan:

2 comments:

Sakina Kushairi said...

tadi dh komen kt blog kak peej..skrg nk bg happy news kat kak elly pulak..sila jgn touching
sy dh try fame..mmg best gile.. selama ni pakai lipstick brand mahal2 mcm revlon tapi bibir cepat kering, terus mengelupas.. tapi fame ok je..tak kering langsung, tak mengelupas langsung.. color stay lama.. 5 bintang :D

Ros Line said...

Agent Fame Wssap 0129448022 area Damansara,TTDI, Selayang, Gombak,Batu Cave,Keramat dan Setiawangsa & sentul