Nuffnang Advertisement

Thursday, February 4, 2016

MAAF KORANG


Rasa bersalah kat diri sendiri sebab lama dah tak menulis blog. Hari tu borak2 ngan En Win pasal blog, En Win tanya aku kenapa dah tak menulis macam dulu. Selamba jer aku jawab busy, rasanya macam malas jer nak menulis. Eh! tetiba dia melinting marah aku...U ni tak appreciate reader ya. Diorang tertunggu2 cerita u setiap hari. Bukan susah pun luangkan masa 1/2 jam tulis macam yang biasa u buat. Dulu pun busy gaks tapi boleh jer. I ni bila bukak blog u tapi tak ada apa2 update i kecewa tau. Macam tu jugak dengan reader u.

Huaaaa betul ker korang. Kak Elly takut korang bosan tiap2 hari cerita yang sama. Rutin Kak Elly setiap hari benda yang sama sampai tak tahu nak cerita apa. Nak share pasal holiday pun tak ada masa nak pilih gambar. Kalau dulu belum start berniaga rajin lah keluar ngan kawan2 sana sini, share tempat makan. Sekarang akak makan kat bawah office jer dik....hahahaha.

Nak share isu semasa tak berani sebab akak selalu bagi pendapat bodoh nanti kena hentam pulak dengan harters. Gossip artis akak suka lah. Sekarang keluar mana2 pun tak rajin bergambar. Akak bukan remaja sangat nak buat OOTD. Ada gak tangkap gambar lepas tu delete cepat2 sebab nampak benor OOTD tak cantik. Confident level tak berapa tinggi macam dulu.

Kalau dulu semua benda Kak Elly share, tapi sekarang tak berapa berani sebab anak dah semakin membesar. Ayat kena skema sikit kawan2 Yaya dah start baca. Cikgu Yaya pun babca...huhuhu

Insyaallah Kak Elly akan rajin kan diri balik. Akak cuba payung seberapa banyak yang mungkin. Kak Elly cuba ya jadi serajin dulu :). Korang jangan sampai menyampah pulak....hahaha.

Itu jer nak share hari ni. Bang Toyib baca ni..hahaha

16 comments:

Nurzakiah Hanum said...

singgah khamis :)

Jan@Afzan said...

Faham kak elly buzy.. of coz tertunggu entry akak jugak hari2... tapi tgk instagram/fb pun ok lah, dah lepas rindu..tapi feel baca blog lagi best...hahehe.

abg toyib pun baca..baguslah ada person encourage akak..

aDie dALi said...

greatttttttttttt!!!!

masdila said...

kiter hari2 tunggu taw!!!

sarah said...

betul la kak elly..sy silent reader akak..bila masuk blog ni..takdak entry baru..frust jugak..kak update la cam selalu...

farhani said...

haha. kak elly cerita jer pasal life. kadang tu suka baca kak lin cerita pasal buat bisnes. barulah terasa mcm inspired gitew. dulu awal-awal baca blog kak elly rasa entah pape lah akak ni cerita psl anak dia jer. lama2 tu rasa best pulak. haha. cerita isu semasa x payah lah. penat lah baca hal negara ni, kita baca blog nk santai2 jer.

ummi_khalish said...

salam kak...agaknya musim blogger kekeringan idea kot..hehe..xpe kak..smoga kembali bersemngt berblog...tcre...:-)

Siti Hajar Mohamad said...

memang betul apa yg En Win ckp....frust kalau buka blog Elly x de entry baru...x boring baca...tulisla apa-apa pun Elly...memang saya suka sangat baca tulisan Elly pasal family,perniagaan, persahabatan, pasal makan angin, apa-apa sajalah....

♥aLin♥ said...

ari2 sy tgk blog akk...tulis n cerita la...suka baca!!!

yasmine said...

Lama bc blog k elly..tul kata abg toyib..i pun tertunggu

azamie said...

Betul,selalu frust kalau buka blog kak elly xde cerita baru..

Fatihah Fazlin said...

Saya salah seorang yg menuggu entry kak elly.. hehe

MrsSerih said...

Rindu nk tgk resepi akak... Hehehe.. Dah lama kan xde kongsi resepi

Nurfatihah Ibrahim said...

Yes kak elly,i am really dissapointed bula bukak blog akk tk cm dulu..before this,akk punya watak cam humor tau,suka menulis n boleh buat ktorg ni gelak walaupun tk berdepan dgn akak..seronok sbb blh rasa akak punya lawak tu sampai ke hati tau.
Sekarang,akk cm serius sikit pstu bnyk story bab buss,its good to your buss,but i just want yur elly yg dulu,elly yg humor,and elly yg suka meroyan..
Frust sgt,till sy pun jd mcm gave up nk jd blog walker tau..dulu sy suka bc blog n suka ulang2 kalau blog tu memberikan inspirasi,specially yur blog kak,akk blh check how many time i repeat to read your blog,but now...hmm..i have no worda to describe my feel..i am sorry kak,i have to go.very dissapointed.

Fariha Jaba said...

Kak elly tlg share mcm mana nak menyimpan duit heeheee

Fairuz Jaafar said...

Haah, kadang tertunggu juga next story kak elly. rasa macam takde blog lain dah nak baca. Asyik 3 serangkai Elly-Filla-peej. Kalau tak blog kak elly, blog kak filla. Habis blog kak fila, cerita seram pulak Peej. KAlau tiada update.. adalah kuciwa sikit :)

Suka baca blog kak elly dari travel, kehidupan seharian hingga bab bisnes. Kejayaan setiap peringkat bisnes tu yang seronok nak baca.

Kadang bila baca kejayaan orang lain, buat kita semakin bersemangat nak tambah baik diri untuk terus maju dalam bisnes.