Nuffnang Advertisement

Wednesday, February 24, 2016

Birthday


Terima kasih banyak2 yang ucap birthday kat Kak Elly semalam. Tak dapat nak reply satu2 kat FB dan Instagram. Thanks korang...I lap u lah...muuaahhh ciket.

Memang dah menjadi kebiasan setiap tahun kalau Birthday Kak Elly akan ambik cuti sehari dan wajib berpakaian baru. Poyo sangat perangai tu...itu dialog Peej dgn Filla. I malas nak layan sbb akak mmg poyo...hahaha. Kak Elly mmg suka dan nantikan birthday ni sbb akan dapat hadiah dari suami dan kawan2....hahahaha

Macam biasa tepat 12 malam, anak2 dan En Win akan berkumpul dan nyanyi lagu birthday ramai2. Kak Elly mmg tak suka makan cake so tak payah cake nyanyi dah cukup. Itu pun dah boleh buat tidur sambil tersenyum...hahahaha. Lepas tu Mak, Abah dan MIL akan called dan nyanyi2 pulak. 



Hadiah birthday tahun ni Kak Elly nak merasa pergi Spa yang best2. Biar Kak Elly yang called dan book. Biar Kak Elly pilih sendiri Spa mana nak pergi. Kalau dia pilih ntah mana2 Spa nanti dia book. Biarlah tak surprise janji hati puas. Walaupun hakikatnya I suka party terkejut2 ni tapi dah 13 tahun menunggu jadi terpaksa redha dengan perangai suami yang tak pandai surprise kan bini.



Paksa En Win ambik cuti jugak. U must spend time with me...gitu. Appointment Spa pukul 11 pagi jadi sempat lah breakfast kat Chawan, Bangsar.



Nampak macam sedap tapi tak sedap sebenarnya. Makan separuh jer nasi tu. 



Kak Elly pilih Spa di Hamman. 




Dah lama sangat tak manja2 kan diri bersama suami. Selalunya pergi spa yang biasa2 jer. Kali ni book package yang luar biasa sikit.


Cantik giler tempat ni. Ala2 Moroccon style. Belum urut pun dah rasa tenang.


Kitaorang ambik package 'Royal Couple Hammam' selama 2 jam 30 minit.

Hamman and Gommage
Moorish Body Envelopment
Aromatic Massage
Atlantic Sea Salt Bath

Sedap nak mampus. Walaupun agak mahal tapi sangat2 berbaloi. Sekali sekala boleh lah nak cuba yang special sikit. Package kat atas ni untuk 2 orang RM730.00

Dah settled Spa nampak En Win tulis kat Wassap Group ajak makan kat Avenue K. See tak surprise pun. Ajak kawan2 tapi i boleh baca.



Decide makan Dim Sum


Actually order melambak. Tapi tak sempat nak snap gambar. Selesai makan tgk meja sebelah waiter nyanyi2 lagu birthday. Nyampah...terus diorang pandang muka Win. "Win gi lah suh waiter tu nyanyi kan untuk Elly"..."A'ah lah aku lupa"

Seeeeee dia lupa. Terus i debar2 dalam senyuman.



"Happy Birthday Elly"



Aaaauuuuwwwww



Settled makan dengan kawan2 malam celebrate dengan anak2 pulak. Decide makan Tony Roma's kat Pavillion


Anak2 dah besar. Memasing dah pandai pilih makanan. 



Hari ni masuk office dapat kejutan. Wah..Adik Peej ngan Adik Filla bagi kita bunga. Ni baru terkejut. I likeeeee....

Tahun depan I nak surprise lain pulak...hahaha




7 comments:

fathiyah jamaludin said...

happy belated birthday kak elly.
u look younger than last yr btw!
berkat happy kerja sndiri i guest

f.i.e.z.a said...

happy birthday kak elly!
semoga panjang umur murah rezeki sihat selalu and ellfie makin maju :D

Yana said...

Happy birthday elly.. Hope your bussiness team succes.. Diberikan kesihatan, kebahagiaan dan limpahan rahmat yang berpanjangan dari Nya.. Insyaallah..

Cik Siti Hajar said...

takleh blah part suami kak elly lupa nak suh waiter nyanyi... siap ada orang suruh... hahahahaha..

Happy Birthday Kak Elly... :)

miss eimanhikmah said...

happy besday kak elly...

Cik Puan Eka said...

happy belated birthday kak elly.
Smoga panjang umur, murah rzki dan diberkati olehNya dan maju dalam bisnes

mashelas said...

hehehe..tak menahan ayat last tu. "Tahun depan nak surprise lain lak". hehehe..pening pale nak pikir surprise lain tiap tiap tahun :)

sy pon nk ucapkan happy belated besday to kak elly.
semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki oleh Allah..

teruskan berblog sebab sy suka bc blog kak elly. :)