Nuffnang Advertisement

Friday, January 1, 2016

Susu MARIGOLD UHT dengan 4 perisa yang sedap

 
Siapa yang dah lama follow blog Kak Elly mesti tahu yang anak2 Kak Elly aktif bersukan. Especially adik setiap minggu ada latihan sukan dan cuti sekolah ni pun tiap2 hari ada latihan Gymnastic. Jadi Kak Elly kena pastikan mereka mendapat makanan dan minuman yang terbaik.
 
Anak2 memerlukan nutrisi yang betul. Susu MARIGOLD UHT adalah susu pilihan yang Kak Elly berikan untuk anak2. Kak Elly akan pastikan mereka minum setiap hari sebelum memulakan aktiviti dan malam sebelum tidur. Susu MARIGOLD UHT mmg sentiasa ada di dalam fridge dan sudah menjadi kebiasaan setiap pagi mereka sendiri akan mengambil Susu MARIGOLD UHT dan makan bersama cereal.
 
 
 
Susu MARIGOLD UHT diperkaya dengan Kalsium, Protein dan mempunyai formula yang unik BonePlus untuk tumbuhan tulang.
 
 

 
Kotak yang kecil sangat mudah dibawa senang di minum bila2 masa.
 
 
Anak2 memerlukan nutrisi yang betul bagi membantu membina tulang yang kuat dan badan yang sihat. Kak Elly akan pastikan anak2 mendapat nutrisi yang cukup dengan minum susu MARIGOLD UHT setiap hari.
 
 
 
 
Susu MARIGOLD UHT boleh didapati dalam 4 jenis perisa. Susu penuh krim,coklat, rendah lemak dan strawberi. Korang boleh pilih nak beli saiz besar (1 liter) atau kecil (250ml).
 
 
 
Bukan anak2 jer suka Susu MARIGOLD UHT ni...hehehe. Kak Elly pun suka jugak.



 
Susu MARIGOLD UHT minuman diperkaya dengan Kalsium, Protein, Vitamin D. Ia dapat membantu menguatkan gigi dan tulang, membantu untuk tumbesaran badan dan untuk penyerapan kalsium dan bertumbuhan tulang.
 
Kak Elly mmg rekemen sangat2 susu diberikan kepada anak2. Kalau anak2 kurang gemar minum susu cuba cari perisa yang mereka sukai. Boleh jer cuba buat dadih, makan bersama buah-buahan dan cereal.
 
Untuk mendapatkan keterangan lebih lanjut tentang kebaikan Susu MARIGOLD UHT korang boleh click website ni http://www.marigold.com.my/uht.html
 
 

No comments: