Nuffnang Advertisement

Wednesday, January 13, 2016

Selfie lipticks...ahaks!!


Harap pepagi bukak FB dan Instagram tengok muka Kak Elly selfie dengan bibir muncung harap mata korang tak bengkak lah ya. Tengah teruja dengan produk sendiri nak buat macam mana...hahaha.

Cantik sangat pepagi colour lipstik lain2. Korang ingat tak takut ker selfie depan rumah. Jiran sebelah asyik pandang jer. Bila diorang lalu jer Kak Elly buat2 betulkan rambut...haha. Kalau kat traffic light terpaksa buat bodo jer. Tak berani nak pandang kiri kanan. 

Bila customer share gambar2 diorang pakai @fame_cosmetics lagi Kak Elly teruja. Satu office berkumpul tangkap gambar lepas tu share kat wassap. Terus rasa nak nari2. Thanks korang alwiz support produk kami bertiga.




Rutin pagi2 mesti senyum2 nak pilih colour apa nak pakai. 

Tips:
Matte lip cream ni korang jangan pakai nipis2 kena sapu banyak2 sikit. Mmg mula pakai akan nampak 'creamy' biarkan beberapa saat nanti dia kan jadi Matte baru akan jadi pom3...hahaha. Kalau pakai nipis matte tu nipis jer nanti. Tak menyerlah lah nanti colour tu. Cercuba pakai sekarang...haha




Gambar ni berkali2 akak snap tau. Punya lah takut dengan jiran sebelah. Melilau mata..hahaha. Tapi tetap nak selfie gaks



Muuuuuaaaaahhhh. 

Matilah nak jugak perangai remaja. Actually...Kak Elly jarang pakai warna2 macam ni takut muncung jer kedepan. Prefer colour light pink. Tapi bila dah pakai colour Desire ni terus jatuh hati. Tak lah over sangat. Cuma kalau gi kedai mamak waktu tgh order confirmed mamak tu pandang jer bibir korang nanti...hahahaha

 

Bukan puji produk sendiri tapi semua colour mmg cantik2. Tak rugi kalau beli sekali 5. Confirm korang puas hati. Kalau nak beli cepat2 wassap 013-3760466 banyak colour nak habis. Nanti korang kena tunggu pulak untuk 2nd batch.



Candy dah Sold Out. 

Dalam masa 5 hari 1500 pcs habis terjual. Insyaallah kalau dah sampai stock nanti kitaorang akan update kat Instagram @fame_cosmetics .


9 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantik sis

mama tisya said...

dh bli & dh pakai...sukaaa

cik hani said...

wah..cantek betul...

Chekgu Azrine said...

Dah pakai 3hari dah..dah buat review pun kat blog...

Lipstick best by #famecosmetics
Calit sikit je dah gojes

http://azrinzfamily.blogspot.com/2016/01/product-review-lipstik-by-famecosmetics.html

Elly said...

@Chekgu : Huaaaa thank you so much

@mamatisya / @cikhani / @nurzakiah - thanks korang

Zie Azi said...

we are la tu,satu office try hahah
http://jepunmari2.blogspot.com/2016/01/review-soft-matte-lip-cream-by-fame.html

YieN said...

Nak candy, uwaaaaa~~

miss eimanhikmah said...

cantik laaaa

ishamizu said...

Cantiknyaa :)