Nuffnang Advertisement

Wednesday, January 27, 2016

PENCARIAN AGEN DAN STOKIS FAME COSMETICS DI SELURUH NEGERI


Assalamualaikum..

Hari ni kami ingin memberi peluang untuk anda menambahkan pendapatan. Insyaallah sebagai agen dan stokis Fame Cosmetics anda dapat menjana pendapatan tambahan. Agent dan stokis di seluruh negeri sangat dialu-alukan kerana kami dah tak cukup tangan nak handle order customer lagi.  Dengan adanya agent stokis disetiap negeri ia memudahkan lagi untuk customer membeli terus dari anda sebagai agent dan stokis

Kami menghadkan 2 orang stokis di Johor, Sarawak, Selangor dan Kuala Lumpur. Manakala hanya 1 stokis diperlukan bagi setiap negeri.

STOKIS

KL - Penuh
KL - Penuh

Selangor - Penuh
Selangor - Penuh

Johor -
Johor -

Sarawak -
Sarawak -

Perak - Penuh
Terengganu - Penuh
Perlis -
Kedah -
Pulau Pinang -
Negeri Sembilan -
Melaka -
Pahang -
Kelantan -
Sabah -  

Agent-agent akan mendapatkan produk mereka dari stokis di negeri masing-masing sekiranya terdapat stokis di negeri tersebut. Bagi mana-mana agen yang masih belum ada stokis di negeri mereka, agent tersebut akan mendapatkan stock dari HQBuat masa ini kami menawarkan 5 colour untuk dijualHQ akan membantu semua agen-agen dari segi penjualan, marketing dan akan meletakan contact no agen-agen di blog, fb dan instagram. Alhamdullilah dalam masa 3 minggu hampir 15,000 batang lipsticks sudah terjual. Pendapatan tambahan ini kami ingin share kan kepada semua agen-agen dan stokis yang berminat.  


Untuk memohon sebagai Agen atau Stokis sila email permohonan anda kepada :

famecosmetics.my@gmail.com SEKARANG!!


Nama:
No. Tel:
Kawasan Jualan: