Nuffnang Advertisement

Tuesday, January 12, 2016

Diwale


Peej naik pening kat office ni. Aku bantai pasang lagu Janam dengan Gerua 80 kali. Lepas tu aku feeling2 nari dgn SRK. Tergoyang2 badan aku macam kena lambung...hahaha. Nasib ada pekerja lelaki kat sini. Kalau tak mmg aku dah menari kat office ni...ahaks!!

Bukak youtube yang ada lirik. Bangga berduet dengan SRK. Terus senyum2 tgk SRK peluk aku dari belakang. Eh! silap peluk Kajol...hahaha

Nak tgk wayang pun tak ada masa. Abg Toyib tak suka hindustan. Kalau aku pasang lagu Gerua kat rumah dia suh aku duk tepi sudut. Semalam aku try pancing dia lagi buat vidoe klip lepas tu aku wassap video tu. Tapi menakutkan sebab dia gertak nak letak kat instagram...eeee takut. hahahaha

Tetiba rasa nak beli skirt kembang nak jadi macam Kajol. Boleh pusing2 kat tgh lautan...hahaha. Nampak nya kenalah tunggu Astro First. Tak ada geng nak pergi. Peej suka tapi masa pulak tak ada. 



Cukup2 layan perasaan tu...back to work!!




Limited Edition still available. Hari tu waktu promotion YES ramai beli normal size. Ramai ingat Limited Edition dah habis. Still available korang. 

Kandung dalam Limited Edition

Cleanser 100ml
Toner 100ml
Day Cream 12g
Night Cream 20g

*Come with exclusive black hard box dan free 1 Ellfie Note Book with pen*

Kalau korang total kan jumlah diatas lebih dari RM400.00. Tapi kita jual dengan harga RM280.00 jer




Ramai pengguna berpuasa hati. Dalam masa 3 - 4 minggu korang dah boleh nampak kesan pada kulit wajah anda. Untuk order wassap 013-2755197 ya. Sementara stock masih ada.




6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

hahha best kan
cnatik kajoi

sharifah diyana syed bohori said...

sama sy kak.teringinnnn nak tgk tp suami tak minat tggu astro 1st jelaa hihi
takde geng

cikel said...

Salam..kalo kakelly rse nak tengok dulu..bole download kat pencurimovie..cuma bunyi agak kurang best..tak mcm kat wayang dan astro..

miss eimanhikmah said...

akak pg tgk sorg2 je...hehehe

smallsweetfamily said...

kak elly pakse je abg toyib..hubby pn x layan industan.tp saye pakse.skrg die over gile layan lagu2 dlm cite ni.bl lagu keluar kt radio die kuatkan..haha

Norliana Abdul Rahman said...

Ellfie ready stok. WA 012.293.7670. Delivery Shah Alam, Subang Jaya, USJ dan Glenmarie. Postage setiap hari.