Nuffnang Advertisement

Monday, December 7, 2015

I'm Back....


I'm back...rindu nya nak berceloteh dengan korang. Banyak benda nak share pasal percutian ni. 14 hari 4 negara. Paling...paling...paling cantik semestinya Swiss. Cantik sangat korang. Tak sabar nak share pengalaman kat sana. Kalau ada duit korang kena pergi sebab terlalu cantik sampai x boleh diucapkan dan paling...paling..paling best sampai2 kat Swiss, snow turun lebat giler...teruja sangat2.

Negara lain pun cantik tapi tak sama dengan Swiss sebab penuh dengan pemandangan yang sangat memukau. Tapi cuma Kak Elly jer suka. En Win dan anak2 kurang suka sebab seperti biasa En Win lebih suka permandangan bandar bebanding dengan Swiss penuh dengan salji dan pokok2.

En Win teruja dengan Amsterdam. Sangat2 sempoi dan town sangat berlainan dari tempat yang kitaorang pernah lawati. Minggu ni busy sikit nak settle kan kerja Ellfie yang banyak tertunggak. Insyaallah dalam minggu depan Kak Elly share ya.

Tunggggguuuuuuuuu



Switzerland 


Amsterdam



Paris


London


14 comments:

cik hani said...

Alahai..bestnya..
Boleh kenal tempat orang..
Semoga ada peluang jugak ke sana..

nurul asiken.apandi said...

x sabar nya nk tunggu kak elly hupdate entry mggu depan...

miss eimanhikmah said...

taksabarrrrrr..best nyeeeee

saisyahk said...

Kak elly nanti share itinerary dgn budget sekali please.Switzerland mmg saya punya wishlist.
Thanks in advance!

aDie dALi said...

I MISS U!!!

Che Nur Wannabeslim said...

Hi, Elly! 1st time saya komen..selalu silent reader je..tapi teruja sangat tengok gmbar Swiss..teringat balik kenangan pergi sana..memang saya menangis dalam hati bila tengok view kat sana..SubhanaAllah..indah sangat..1st time pulak tengok snow banyak macam tu..sampai hari ni tak boleh move on..rasa nak pergi lagi..

Nova Leeza said...

bestnye kak elly.. tak sabar nak baca.. :)

sweet_saya said...

tak zabar nak tunggu lipstik jugak.. hehehe

Zie Azi said...

bestnya dpt becuti smpi ke situ,tak sabar nak tggu entry pengembaraan k.elly

azmanz said...

Bestnya x sabar nak tunggu elly sambung cerita

Norma NML said...

Cantik pemandangan Swiss...antara tempat percutian termahal di dunia..:)

ChiakiHidayah said...

Baru kenal blog akak ... tp suka sebab businesswoman . Saya suka baca blog mcm ni hahahah mcm Namee Roslan :)

Btw , kalau nak tambah pelaburan hartanah , boleh singgah nurulpropertyagent.blogspot.com utk rumah mampu milik bawah rm300k . Tambah pelaburan !

wani said...

Salam Kak Elly, appreciate sgt kalau kak elly boleh share details utk bajet stay dan transportation dari Swiss - Amsterdam - Paris - London :)

Sue said...

bestnye.. kalau tak keberatan bole share tak berapa kos semuanya..flights hotel transportation... dah tgk entry swiss, dari depan ke belakang..sampai sini baru nak komen. senyum je tgk gambar2 yg kak elly post...harap2 angan2 sy pon jadi kenyataan....