Nuffnang Advertisement

Thursday, December 17, 2015

ELLFIE ESSENCE YEAR END SALE!!


Berita baik untuk pengguna Ellfie Essence dan Ellfie Gold Serum. Penjualan hujung tahun telah pun bermula. Harga runtuh sehingga hujung tahun ini sahaja. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan produk kami kerana Year End Sale hanya 2 minggu sahaja.



Apa yang perlu anda lakukan hanya email kan kepada kami nama, email dan contact no. Email kepada kami di ellfiebeauty@gmail.com.my dan pihak kami akan memberi code voucher kepada anda. Senangkan...

Dengan menggunakan voucher ini hanya perlu membayar

*SET ELLFIE ESSENCE HANYA RM95.00 SAHAJA*

*SET GOLD SERUM HANYA RM105.00 SAHAJA*

Promosi bermula hari ini 15 December sehingga 31 December 2015.





Ada lagi!!

Nak ajak korang datang beramai-ramai ke Booth Ellfie Beauty. Booth no 3218, Hall 3 di PWTC sempena Mood Republik KL Yes Fest 2015 bermula 18 December - 20 December 2015

Duta Ellfie Beauty, Eira Syazira juga akan berada disana pada 

Tarikh   
19 December 2015 

Time
 11 pagi - 1.00 tengahari 
      8 malam - 10 malam

Dan 

Tarikh
20 December 2015

Time
 11 pagi - 1.00 tengahari 
      8 malam - 10 malam

Korang juga boleh gunakan voucher di atas dengan syarat korang kena repost di Intagram dan tunjukan kepada kami di exhibition nanti.

Jom datang beramai2 dan jangan lupa untuk email ke ellfiebeauty@gmail.com untuk mendapatkan Code Voucher :)


6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

wow sale nie

aDie dALi said...

*SET GOLD SERUM HANYA RM105.00 SAHAJA* ni bgus ke? skrg i pkai cap bio eesence

PipiKembong said...

voucher tu redeem dekat pwtc je ke?

Norliana Abdul Rahman said...

Salam, boleh dptkan Ellfie ready stok. Free postage seluruh Malaysia. COD SHAH ALAM, SUBANG JAYA, USJ dan GLENMARIE. Whatsapp 012.293.7670.

Baizura Nawawi said...

wow! dah terjawab teka teki sape duta ellfie :)

Lynn Hamzah said...

Dah email dah...boleh beli online ke guna voucher nie?