Nuffnang Advertisement

Thursday, November 5, 2015

RAMBUT KELIHATAN TEBAL DAN BERMAYA DENGAN DOVE


Korang ada tak masalah rambut kering dan nipis?? Rambut macam tak bermaya walaupun dicuci setiap hari tetap rambut akan menjadi kering dan nipis. Kak Elly pun mengalami masalah yang sama. Cantik sekejap jer lepas dicuci lepas tu ia akan kembali nipis dan kering. Dah macam2 syampu telah Kak Elly cuba tetap tak jumpa jalan penyelesaian nya. Jadi terpaksa ikat rambut sepanjang hari. 
Kadang2 terpaksa bersanggul semalaman supaya esok pagi cantik beralun. Itupun sekejap jer lah. Kak Elly perasan kebanyakan wanita memiliki rambut yang nipis agar sukar menyuburkan rambut dan membuatkan rambut mereka kelihatan tebal. Kecuali kalau pergi ke saloon rambut buat hot curl yang besar2 tu, barulah lah nampak rambut tu banyak sikit..hehehe.TAPI sekarang ni Kak Elly dah jumpa jalan penyelesaianya. Macam mana nak buat rambut tidak lagi kelihatan kering dan nipis.
 
Dove Volume & Nourishment dapat membantu menyuburkan rambut serta menjadikan ia tebal menerusi Syampu dan Perapi Dove Volume & Nourishment. Rambut semakin mudah di rapi dan semakin cantik.  Mesti korang tak percaya kan?? Ok Kak Elly nak share gambar sebelum mengguna kan Syampu dan Perapi Dove Volume dan gambar selepas menggunakannya.

 


Ni gambar waktu ambik anak sekolah. Rambut Kak Elly Nampak sangat nipis dan kering kan. Bila nipis nampak tak cantik dan sukar dibentuk.


Ni gambar selepas menggunakan Dove.

Huaaa...suka macam magic rasanya. Rambut Kak Elly kelihatan tebal dan bermaya. So far Kak Elly tak pernah jumpa mana2 produk lagi menyelesaikan sekali 2 masalah iaitu rambut kering dan nipis. Tapi dengan Dove kedua-dua masalah ini sudah tiada lagi. 

Alhamdullilah...tiada lagi masalah kering dan nipis. Dove menggunakan Teknologi Oxyfusion dimana formulasinya mengandungi gabungan unsur oksigen. Rumusanya akan menyerap kedalam rambut dengan segera dan akan memberi kelembapan mendalam di samping menjadikan rambut kelihatan tebal dan bermaya sehingga 95% tanpa membuat rambut berasa berat. Teknologi Oxyfusion ini terdapat dalam Syampu dan Perapi.   


Syampu Dove Volume & Nourishment


Mengandungi Teknologi Oxyfusion untuk memberikan khasiat dan menjadikan rambut kelihatan tebal dan bermaya sehingga 95%. Membersih dengan lembut dan menyuburkan rambut pada setiap kali cucian. Gunakan pada rambut yang basah, urut perlahan pada rambut dan kulit kepala, kemudian bilas.

Perapi Dove Volume & Nourishment


Perapi inu menyuburkan rambut dan kembalikan kelembutan dan kelicinan tanpa menjadikan rambut terasa berat, paling best menjadikan rambut yang kering dan nipis kelihatan lebih tebal dan bermaya. Gunakan pada rambut yang basah, fokus pada pertenghahan hingga penghujung rambut dan bilas.

Guna Dove Volume & Nourishment sudah tiada lagi masalah rambut nipis dan kering. Sekarang confident jalan mana2 lepas rambut. Dah tak ada rambut ngeri lagi. Dah tak perlu tocang atau sanggul rmabut sepanjang hari untuk mendapatkan rambut yang menawan. Terima kasih Dove!!

More info korang boleh click website Dove ni.

 

2 comments:

Alyza Fisol said...

best pakai shampoo ni..terasa rambut cantik bersinar dan ringan.. :)

Siti Rohaida Yusof said...

bau pun sodap!!