Nuffnang Advertisement

Monday, November 2, 2015

Hebat sangat ni!!


Tolong demam, sakit tekak, selsema. Mata kuyu jer. Dah lama rasanya tak demam. Dah telan panadol dekat dekat 6 biji tapi sekejap jer baik lepas tu sakit balik. Balik office ni nak gi klinik, serious tak larat rasa badan.

Pagi ni demam2 pun pergi jugak office. Tak sabar nak share input yang dapat dari Dr Azizan. Rasanya dah boleh mula marketing plan. Banyak benda depan mata tak buat pun. So kena bangit dari zon yang selesa. Discuss..masing2 ada tugas. Jadi dah tahu apa nak buat sampai hujung tahun ni. Harap2 menjadi apa yang dirancang. Insyaallah akan ada pekerja baru yang handle exhibition nanti dan coming soon ada Duta Ellfie sebagai wakil kami untuk memberitahu tentang Ellfie diluar sana.

Dulu masing2 pun dah ada tugas cuma bagi lagi penambahan...hehehe. Bagi peluang diorang suarakan pendapat sebab kita tak nak dikemudian hari nanti ada yang tak selesa. Biasa lah manusia kadang2 emosi tu datang kalau kita terlalu letih. Just support each other kerana tujuan utama kami hanya satu untuk perkenalkan Ellfie.

Insyaallah...coming soon kita akan keluarkan Lipstick pulak. Jadi kita ada 2 cabang Essence dan Cosmetic. Senang untuk pengguna kami. Semua dalam proses tunggu masa nak packaging jer. Colour2 yang dipilih ada lah trend terkini....tungggguuuuu.

Korang nak share testimoni meletup dari pengguna Ellfie Beauty yang mempunya masalah kulit yang agak teruk. Alhamdullilah tak sampai 2 bulan boleh nampak perubahan yang sangat ketara.


Hari pertama menggunakan Ellfie


Dalam masa 3 minggu dah boleh nampak kesan yang sangat ketara


Alhamdullilah...dah semakin pulih. 




Customer happy kita lagi happy kerana dapat membantu mereka menyelesaikan masalah kulit yang mereka hadapi. Ellfie Essence terbukti berkesan. 

Siapa yang kawan2 ada masalah kulit diluar sana cuba lah Ellfie Essence, Insyaallah produk kami dapat menyelesaikan masalah anda. Wassap 013-2755 197





2 comments:

Afidah Azmi said...

yer la kak..
ketara sgt perubahan dia..

intan said...

ellfie memang bagus... saya pun pengguna ellfie.. nanti nk beli lipstick ellfie pulak.. weeehhooooo..