Nuffnang Advertisement

Monday, November 16, 2015

HADIAH LUMAYAN RM1500.00 UNTUK PENGGUNA ELLFIE


Good Morning!! 

Ada berita baik untuk semua pengguna Ellfie. Hadiah lumayan menanti anda. Senang jer, korang hanya perlu buat video dan share tentang perubahan kulit wajah anda setelah memakai Ellfie Beauty (Ellfie Essence atau Ellfie Gold Serum atau kedua-duanya sekali) . 



Makesure video korang kreatif dan mampu membuat kitaorang tergoda...hahaha. Korang nak nyanyi pun boleh, bersajak pun blh aslong mesej sampai. Makesure bila nyanyi suara tu sedap...kahkahakah. 

Yang pasti video tu kena kreatif. Tunjuk lah cara korang pakai produk ker, Share gambar sebelum selepas ker, bercakap pasal produk Ellfie yang telah merubah kulit wajah anda ker dan macam2 lagi mengikut kreativiti korang. Tapi video jangan lah lama sangat 1-2 minit cukup lah. Kang korang bantai sampai 15 minit pulak...hahaha

Tapi untuk yang nak join kat instagram masa terhad sikit hanya 15 saat. Kalau rasa nak share banyak benda baik hantar kat Facebook dan jangan lupa letak hashtag #iloveellfie 

Semua yang menyertai contest ni akan mendapat hadiah saguhati dari Ellfie dan hanya seorang sahaja pemenang akan dipilih dan memenangi wang sebanyak RM1500.00. Nak tahu lebih lanjut tentang syarat penyertaan blh baca kat bawah gambar ni:-



Share video anda di Intagram atau facebook dengan hashtag #iloveellfie untuk memenangi wang tunai RM1,500.00

Syarat peraduan:

      • Memegang produk Ellfie Beauty
      • Nyatakan perubahan kepada kulit wajah anda selepas menggunakan Ellfie
      • Video anda mestilah kreatif untuk dipilih sebagai pemenang
      • Terbuka kepada semua pengguna produk Ellfie Beauty (Ellfie Essence atau Ellfie Gold Serum atau kedua-duanya sekali)
      •  Pihak Ellfie berhak menggunakan vidoe-video penyertaan di rangkaian sosial kami
      • Setiap penyertaan akan mendapat Saguhati dari pihak Ellfie
      • Hanya seorang pemenang akan dipilih untuk memenagi wang tunai sebanyak RM1,500.00

Peraduan berlansung dari 
16 November - 30 November 2015 
Good Luck!!


No comments: