Nuffnang Advertisement

Thursday, November 19, 2015

2nd Project


Alhamdullilah...banyak benda dapat diselesaikan sebelum aku dan Filla cuti. Nasib tarikh lain2 tapi dekat2 lah jugak.

Pekerja baru, Farra dah masuk untuk membantu Peej. Dah pandai jawab order dan buat postage. Peej kena monitor jer. Dropship semua Filla dah ajar semalam. Jadi Peej tak ada lah terbeban sangat nanti. Mmg masa yang tepat ambik pekerja baru sebab kitaorang nak kena focus untuk 2nd project pulak.

Untuk marketing plan bulan 12 ni pun dah siap semua tinggal nak jalankan jer. Ada Exhibition dan Exclusive Produk dari Ellfie Beauty. Semuanya dah siap. Untuk pengguna tegar Ellfie Beauty korang tunggu yaaaaa. Produk Exclusive akan datang tak lama lagi....

  Photoshoot semua buat waktu kitaorang balik nanti. Mmg banyak kerja menanti balik bercuti nanti. Jadi kena bersuka ria dulu. Balik nanti bagi peluang Peej bercuti pulak.



Semalam dah final pilih colour Matte Lip Cream. Botol dah order kat China. Font untuk print kat botol semua dah confirmed. Company dah register. Tinggal nak bukak account dan register KKM. Insyaallah boleh buat minggu ni. Nama company kita tak guna Ellfie Beauty. Kita tak nak orang confuse dan mudah untuk account nanti. Satu company khas untuk skincare dan satu company khas untuk cosmetics. Banyak perancangan untuk skincare dan cosmetic jadi senang kalau asingkan dari awal.

Kotak lipstick dan sticker jer belum final lagi. Masih discuss lagi untuk pilih yang betul2 final. Idea tu dah ada cuma belum final lagi.

Rasanya dah boleh bercuti dengan lapang dada. Pertukaran sekolah anak semua dah submit. Hal company 80% dah settled. Fuh...lega sangat rasanya.



Waktu ni sessi pilih colour. Korang tgk mulut masing2 bertukar lipstick. Pening professor ni...hahaha. Bukan senang nak pilih ya kena fikir betul2.



Belum lagi Filla muncung2 depan cermin lagi...hahahah



Ini final colour yang kitaorang pilih. Semalam dah survey kat FB nampak ramai yang suka...alhamdullilah.

Hope semua yang dirancang akan berjalan dengan lancar. Selamat bercuti ELLY!! hahaha



6 comments:

Nurzakiah Hanum said...

all the best

Fya Fiza said...

omg cantiknya color..xsaba tggu produk bru sis..gud luck sis n team

Jueliza Jamani said...

cantikkkkk

nuui said...

Tahniah KakEl / Filla / Peej.

I like.

no 1 dan 2 dari atas.

No.1 lebih kurang Please Me
No.2 Lebih kurang Kinda Sexy

Both by MAC.

Yay.

Happy. Cantik, menarik, tertawan sangat!!.

All The Best! -chayok.

-Tata-

Nurfatihah Ibrahim said...

Hai kak elly..yesss...cantekk kalerrr....tk sabau nk tunggu kua kt market...tggu skincare sy habis sy try ellfie essence ya..still ada lg so kena habiskan..nt husben bebel...

Zie Azi said...

sy suka yg atas sekali,pink2 light2 gitu