Nuffnang Advertisement

Monday, October 12, 2015

U MOBILE MICROCREDIT MENAWARKAN IPHONE HARGA ANSURAN SERENDAH RM48 SEBULAN


Terperanjat tak baca tajuk entry Kak Elly hari ni. Ini bukan main2 ya tapi betul2. iPhone harga ansuran serendah RM48 sebulan...hebat sangat ni. Ramai gila kot suka iPhone tapi tak mampu memiliki. Hari ni Kak Elly nak share berita gembira kepada pengemar tegar iPhone 6s dan iPhone 6s Plus macam mana nak miliki handphone tersebut dengan hanya membayar ansuran hanya RM48.00 sebulan.

U Mobile menawarkan skim U Mobile MicroCredit (Flexi UMC) iaitu pembayaran secara ansuran untuk kedua telefon ini. Flexi UMC dapat membantu pelanggan memiliki iPhone bergantung kepada jumlah pinjaman bermula dari ansuran RM48 hingga RM118 sebulan.

Daftar plan i40 anda akan jimat sebanyak 25% berbanding pembelian  di Apple Store. Harga iPhone 6s RM3,199 .00 dengan plan i40 harga kos untuk 2 tahun ialah RM3,480.00. Beza hanya RM281.00 tapi pelanggan akan dapat 1.5gb + 40 minit + 20 sms sebulan percuma selama 2 tahun.

Waktu iPhone diperkenalkan di Malaysia harga agak murah berbanding dengan sekarang. Ini disebabkan mata wang kita lemah membuatkan harga iPhone naik tinggi TETAPI dengan adanya Flexi UMC memudahkan pelanggan memiliki iPhone dengan cara plan pinjaman yang flexi dan menguntungkan semua pelanggan.

Dengan plan pinjaman yang flexi anda mampu memiliki iPhone dengan ansuran RM48.00 sebulan. Kalau nak beli dengan penjimatan deposit RM200 anda boleh memiliki iPhone tersebut dengan ansuran RM118.00 sebulan.



Bagaimana caranya??

U Mobile adalah telekomunikasi pertama melancarkan U Mobile MicroCredit untuk pascabayar dan prabayar. U Mobile merupakan peneraju awal yang memperkenal MicroCredit. Sambutan sangat menggalakan daripada pelanggan. Memiliki iPhone tanpa perlu downpayment atau pun credit card.

Eh! terpanjang pulak bercerita....jom Kak Elly terangkan bagaimana cara utk memiliki iPhone 6s dan iPhone 6s plus.






Sebelum korang click butang 'Mohon Sekarang' Kak Elly nak
share dengan korang dulu syarat2 pemohononan


 


Bagi mendapatkan skim ansuran ni, pelanggan perlu memohon di cawangan U Mobile yang terpilih atau lebih cepat dan pantas lagi boleh memohon secara online. Pelanggan boleh memilih tempoh pembayaran balik mengikut kadar faedah yang di tetapkan oleh U Mobile. Ia bergantung kepada status kredit pemohon.




Skim U Mobile MicreCredit menawarkan bayaran ansuran yang fleksibel, bergantung kepada status kredit pemohon dengan kadar faedah serendah 0.84%. Pelanggan boleh memohon jumlah pembaiyaan antara RM1,000 - RM3,500.00

Terdapat empat pilihan tempoh bayaran ansuran iaitu selama 12 bulan, 24 bulan , 30 bulan dan 36 bulan. Bayaran baki yang tinggal boleh dibayar dalam bentuk tunai ataupun credit card.

Pengguna juga hanya perlu mengemukakan dokumen seperti kad pengenalan, slip gaji 3 bulan dan juga dua penjamin untuk melayakan diri untuk mendapatkan skim MicroCredit.



Tiada deposit, ansuran serendah RM48, bayaran fleksibel, sangat mudah untuk memohon, Kadar faedah tetap dan jumlah pinjaman yang fleksibel dari RM1,000 hingga RM3,500

Pelanggan hanya perlu memilih pelan ansuran yang bersesuaian. Apabila permohonan diluluskan oleh U Mobile, terdapat harga caj pengurusan sebanyak RM90 pada bulan pertama. Korang boleh dapatkan pelan prabayar iPhone di cawangan U Mobile yang berdekatan.

Mudahkan!!! kalau dah faham dengan keterangankan diatas  korang dah boleh tekan butang 'Mohon Sekarang'. More info boleh click website ni http:www.u.com.my/iphone6s

 Kalau korang nak tengok anggaran harga iPhone yang mampu miliki boleh refer website ini Comparison iPhone 6s dan iPhone 6 Plus


Apa tunggu lagi....saya sudah anda bila lagi!!

 





No comments: