Nuffnang Advertisement

Wednesday, October 21, 2015

OLIVINA RESIDENCES


Ada tak sesiapa yang tengah survey2 nak beli rumah atau tengah cari rumah untuk investment? 
 
Olivina Residences, Condominium tinggi yang pertama di TTDI Alam Impian. TTDI Alam Impian di majukan oleh NAZA TTDI. Kediaman ini paling ditunggu2 penduduk di sekitar Shah Alam dan pembeli dari luar juga.
 
Projek yang dimajukan oleh NAZA TTDI memang sangat2 popular dikalangan yang menetap di Shah Alam, Kota Kemuning dan yang berdekatan. Projek dari NAZA TTDI korang tak perlu bimbang kerana ia merupakan projek yang terbaik dan jarang mempunyai masalah.
 
Membeli Olivina Residences ia merupakan satu pelaburan yang berharga bagi keluarga yang besar dan juga bagi pelabur2 tanah. Kak Elly nak share dengan korang serba sedikit mengenai Olivina Residences.Pada sesiapa yang suka rumah kediaman yg berbentuk resort ini Olivina ada pilihan yang tepat. Selain itu terdapat banyak kemudahan yang disediakan seperti:-
*Rumah kelab 2 tingkat
*Kolam renang
*Gymnasium 
*Taman reakreasi 
*Dewan Serbaguna
*Tadika
*Kedai runcit

dan bermacam2 lagi kemudahan yang disediakan


Yang paling best kediaman Olivina ni fully furnished kerana setiap rumah telah siap dilengkapi. Ia dapat mengurangkan kos perubahan dan perabot jika anda membeli Olivina Residences. Tak perlu nak risau2 cari perabot. Semuanya sudah siap tersedia. Yang paling best pula unit-unit Olivina ini hak milik kekal!!

Bagi pilihan Olivina Loft (atas) terdapat 143 unit keluasan sehingga 950 kaki persegi yang boleh mengisi sehingga 2 generasi keluarga pada satu komuniti. Manakala pilihan antara tingkat 8 dan 9, Olivina Grande (bawah) terdapat 142 unit. Keluasan sehingga 1,380 kaki persegi.

  

Olivina Residences ini sangat sesuai bagi mereka yang sedang mencari rumah pertama mereka. 
Kebaikan membeli Olivina Residences
*kediaman gaya resort
*Fully Furnished
*Mempunyai Club House
*Pilihan bahagian atas (Olivina Loft) dan bawah (Olivina Grande)
*Ruang yang flexible dan mempunyai ruang tempat letak kereta dan mempunyai taman di hadapan dan tepi.Jangan risau kerana Olivina Residences  ini  menghubungkan ke jalan-jalan dan lebuhraya utama seperti Lebuhraya Kemuning-Shah Alam (LKSA). Ia menghubungkan terus dari kediaman ke Lebuhraya Federal dan Kesas. Tiada masalah yang berkerja di Kuala Lumpur, Subang Jaya dan Petaling Jaya. 


Exclusive Preview akan diadakan pada 24 & 25 October 2015, dari pukul 10 pagi hingga 6 petang. Cepat2 register jika korang mahu mendapatkan jemputan ke Exclusive Review dari Naza TTDI.
 
Kalau korang berminat untuk mendapatkan more information mengenai kediaman Olivina ini korang boleh click website http://www.olivina-residences.com/ ini. 
Jangan lupa mendaftar untuk 'Exclusive Preview' pada bulan October ini atau hubungi 03-2718 1778 untuk tujuan pendaftaran.  Unit2 kediamanan Olivina Residences ini sangat2 terhad. Cepat2 sebelum terlambat. Siapa cepat dia dapat!!
No comments: