Nuffnang Advertisement

Wednesday, October 21, 2015

OH...RIZALMAN



Kak Elly dan Rizalman mmg berpisah tiada. Ayat ni kalau En Win tak habis baca mau perang besar ni...hahaha.

Kak Elly dan angan2 mmg tak dapat dipisahkan dari dulu lagi. Sebelum tidur mesti kena berangan dulu. Adalah dekat 3 bulan angan2 yang sama lately ni. Bila berangan terus semangat nak cari duit tu membara.

Suka giler hasil kerja Rizalman especially part design rumah. Kak Elly mmg tabik spring. Segala sentuhan dia macam menjadi jer. Semua cantik2 tapi harga jer tak cantik....hahahaha



Kak Elly suka jer share angan2 pasal rumah dengan En Win tapi dia angguk2 jer. Tak suka dengar lah tu. Itu yang ambik keputusan share ngan korang....hahaha

Satu hari Insyaallah, nak rumah cantik meletup macam ni. Penat bekerja, bila masuk rumah rasa tenang jer kan. Bukan tak suka rumah sekarang cuma nak upgrade lah sikit kalau ada duit..hehehe. 



Ruang kerja. Baru lah keluar idea pom3...hahaha.

En Win ada lah perli2 kalau aku cite ngan dia. "Kalau nak rumah cantik kurangkan lah beli handbeg. Duit beli handbeg tu simpan dapat buat bilik" amboi2


Target lagi 2 tahun...insyaallah.

Suka colour pastel2. Tenang dan damai bila masuk rumah. Anak2 pun dah besar, boleh letak perhiasan cantik2 sikit. Rumah nak ada berkonsep tak nak kelam kabut campur2 warna. Bilik anak2 nak design yang tak membosan kan. Design yang boleh guna sampai diorang kawin nanti...eh!


Cantik sangat ni...itu lah yang malam berangan tak habis2. 



Nak bilik macam ni...baru lah mimpi indah2...hahaha. Tengah type ni pun muka senyum2 jer. Dapat tengok2 gambar macam ni rasa tenang jer. Berangan ni mmg seronok kan. Kalau dapat lagi seronok...hehe

Terima kasih kerana melayan saya hari ni. Puas hati I dapat share. Ok, nak sambung kerja.



8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya

Afidah Azmi said...

angan2 kak elly sama dgn Fidah..fida pun berangan2 nak deco ruang tengok Tv umah..walaupun umah tu umah sewa yg penting kita yg tinggal rasa tenang..Insyaallah next year after raya Cina..akan start deco sikit..

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

berangan itu percuma.. kalau jadi kenyataan itu satu bonus kannnn

IamAin said...

berangan percuma. sape xnk.. hahhaa.
chaiyok2 kak elly..moga angan2 menjadi kenyataan..
insyaallah ..aminn

Zie Azi said...

sy pun mcm k.elly, simpan pic yg cantik2 pasal deco rumah. nti mlm2 nk tido belek hp tgok deco yg cantik ni.tak salah berangan mana tahu impian jd kenyataan.hahah

Wizana Arbain said...

Pics kat atas yg u share tu umah marion caunter mmg letops lawo! Tp mcm u ckp la elly regenye pon meletop toptoptoppp! Hehe

strawberi said...

rumah kak elly skang pn dh cun melecun dah kak oi...xsaba nk tgk lg 2 tahun...insya allah tercapai tuhhh

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

anak dah besar sennag nak hias rumah..
nie anak kecik mainan dia je satu rumah sampai dalam bilik airrrrrrrrrrrrrrr