Nuffnang Advertisement

Tuesday, September 29, 2015

Sharp Mite Catcher


Korang pernah tak duduk kat sofa, baring kat tilam ker atau guna selimut tiba2 rasa gatal2. Dah cuci banyak kali pun  rasa gatal2 tu akan dtg balik. 

Kalau baby korang letak kat baby coat tetiba tgk badan merah2 tapi bilik tak ada nyamuk. En Win kulit dia mmg sensitive duduk sofa valvet atau carpet yang banyak bulu2 tu mesti badan dia jadi merah. Korang pernah tak jadi macam tu? 

Ada kan!!! Kak Elly nak bagi 'Teaser' sikit produk terbaru dari Sharp yang dapat mematikan kuman atau hama yg terlekat di carpet, sofa, tilam, selimut dan lain2 lagi. 

Hama yang berada di tilam, sofa atau carpet ini tidak boleh dilihat dengan mata kasar hanya Sharp Mite Catcher dapat menghilangkan hama yang melekat ditempat2 yang Kak Elly sebutkan tadi.




Ini lah dia Sharp Mite Chatcher


Kak Elly dijemput untuk ke Sharp Mite Catcher Launch di Tropicana Golf & Country hari ni. Nanti bila Kak Elly dapat info mengenai produk ini Kak Elly akan share ngan korang semua ya. 

Rasanya produk ni memang sangat2 bagus terutama yang ada anak kecil dirumah. Tunggu tau nanti Kak Elly share ya.


1 comment:

Lee said...

Hi Elly, this coming to you from Canada. Nice posting even though my bahasa is out of tune. Yes, that 'Mite catcher' is very good...they too small to be seen, and we get to scratching from their bites. Malam tidur susa datang.
Have a nice day, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.