Nuffnang Advertisement

Saturday, September 5, 2015

Saturday Night Fever The Musical


Siapa peminat lagu 70an? Siapa peminat John Travolta yang handsome dagu terbelah? Siapa pandai nari cucuk bintang dengan tangan pusing ke kiri ke kanan?....hahahaha 
SAYA! SAYA! SAYA! 
 
Korang pernah tak tgk movie Saturday Night Fever. Kalau korang pernah mesti tahu jalan cerita ni kan. Sama dengan movie tapi di theater kan.
 
Cuma Theater Musical kat Istana Budaya ni korang boleh tgk live diorang berdialog dan menari. Seronok ya tgk pinggang diorang bukan main bergelek sambil tangan berpusing2.  
 


Kitaorang pergi show hari Jumaat.  Show start pukul 8.30pm. Gambar kat atas ni cubaan nak meniru aksi tarian John Travolta. Baik2 Filla kang tercucuk mata aku.
 


Yes! berjaya



Couple kat atas ni mmg hebat walaupun perut suami tu mintak ampun sikit. Korang jangan main2 tau dulu kala waktu aku remaja ngan En Win terror nari cucuk2 bintang ni.


Us
 

Hebat sangat ni dapat pas media.
 


Theatre ni sangat2 best. Ada kisah keluargaan, persahabatan dan percintaan. Tak bosan kejap ada adegan marah, sedih, kelakar dan paling best penyanyi semua suara merdu2 plus tarian yang best sehingga korang rasa nak menari sama. 2 jam yang tidak membosankan. Pakaian semua gaya 70an.

Semua lagu2 hit ada seperti Night Fever, Stay in Alive, Disco Inferno huaaaa ada banyak lagi yang sedap2. Korang kena tengok.


Tu dia joget cucuk bintang. Sorry gambar tak berapa clear sebab guna phone camera jer. Kat Istana Budaya actually korang tak blh on handphone atau tangkap gambar. Tapi disebabkan kitaorang guna pas media dapatlah kelonggaran sikit. Itu pun bukan semua gambar blh ambik. Jadi tak dapatlah share banyak gambar.


Kak Elly rekeman korang datang beramai2. Kalau boleh bawak mak dan ayah sekali mesti diorang happy sebab ini zaman diorang. Boleh mengimbau kenangan sangat ni.
Meh Kak Elly share sedikit info Saturday Night Fever The Musical

Venue
Istana Budaya, Kuala Lumpur


Show Dates
4 - 13 September 2015

Show Information

Ticket Price
VVIP : RM568.00
VIP: RM398.00
CAT: RM338.00
CAT B: RM268.00
CAT C: RM138.00
(Inclusive of 6% GST, exclude RM4.00 tecketing fee)

Jangan lupa click information kat atas tu untuk belian ticket secara online dan mendapatkan segala information mengenai Saturday Night Fever The Musical.







1 comment:

A.I said...

beb, siyes aku nampak ko makin kecut..makin kuwus. sebijik rupa yaya dah aku tengok. haha..