Nuffnang Advertisement

Thursday, September 3, 2015

BERNIAGA TANPA MODAL DGN MENJADI DROPSHIP ELLFIE BEAUTY


Siapa minat berniaga tapi x ada modal? Kitaorang faham tak semua mampu mengeluarkan modal yang banyak utk memulakan perniagaan. Disini Ellfie Beauty membuka peluang berniaga tanpa memerlukan sebarang modal pun. Korang hanya perlu menjadi Dropship untuk Ellfie Beauty sahaja.

Dropship?? Apa tu?? 
Untuk menjadi Dropship sangat mudah. Tidak memerlukan sebarang modal pun. Anda hanya perlu mencari customer dan segala urusan postage akan diuruskan oleh Ellfie Team. 

Contoh
Jika ada kawan2 atau saudara-mara yang ingin membeli Ellfie, anda hanya perlu bank in harga dropship yang telah kami beri kepada anda. Selepas itu whatsapp kan nama, alamat, contact no dan produk yang ingin dihantar. Ellfie Team akan uruskan segala urusan postage. Syaratnya untuk order pertama anda cuma perlu kumpul 2 set dan details untuk pos kepada kami.

Bagaimana nak menyakinkan customer?
Anda blh menggunakan Intagram @ellfiebeauty untuk menunjukan testimoni pengguna Ellfie Beauty. Sebarang pertanyaan pihak Ellfie sedia membantu. Boleh gunakan gambar2 di Intagram untuk tujuan Promosi. Mudahkan!!






Kalau kami boleh lakukan, korang juga boleh kan. Dari duduk diam tak buat apa cuba promote dengan kawan2 dan saudara mara terdekat. Promote menggunakan IG dan FB. Insyaallah rezeki akan datang kalau kita rajin berusaha.

Ramai pengguna sudah mula mempercayai keberkesanan Ellfie Essence. Jadi tidak susah untuk menjual produk kami.

Buat masa ni kita ada

Ellfie Essence : RM120 (SM) / RM130 (SS)

Gold Serum : RM130 (SS) / RM140 (SS)

Loose Item

Cleanser 50 ml : RM55.00
Toner 50 ml : RM55.00
Buy Both RM100.00

Day Cream : RM50.00
Night Cream: RM60.00






Tak perlu fikir2 lagi. Jom jadi team kami whatapp 
013-3962005 untuk dapatkan syarat menjadi Dropship dengan lebih details lagi. 



3 comments: