Nuffnang Advertisement

Wednesday, July 1, 2015

Janji tinggal janji

 
Bukan main hari tu berjanji nak share gambar lauk berbuka dengan resepi konon. Tengok2 dekat seminggu gambar Coffee Hazelnut jer terlekat kat situ...muahahaha

Akak busy dik...rezeki bulan puasa. Kerja keras sikit bulan ni. Masuk office kul 9 pagi terus mengadap telefon reply customer punya order. Lepas tu kul 12 kelam kabut ambik dan hantar anak  ke sekolah pulak.

Dah settled hantr budak2 sambung balik reply wassap. Start kul 2pm tolong peej tulis borang poslaju. Sian peej kena tulis sorang2 jadi bantu apa yg patut. Lepas tu start prepare barang utk postage pulak sambil2 tu reply jugak wassap customer. Peej pulak prepare order utk agent. Itu lah rutin kitaorg setiap hari.

Balik rumah nak kena fikir lauk pulak utk masak. Jem sekejap kepala ni. Masak laju2 dlm kul 6.30pm selesai. Lepas tu terbongkang sekejap depan sofa. Bukan badan letih tapi otak yang letih.

Dah settled berbuka...kemas rumah apa yang patut lepas tu sambung lagi jawab wassap customer. Alhamdullilah dah ramai yg percaya kan produk kami. Anda bila lagi..eh! terpromote pulak...muahaha



Masing2 ada tugas. Jadi x perlu nak bagi tahu. Bahagian postage mmg Peej handle. Filla bahagian agent dan Kak Elly bahagian order personal dan restock barang2 yang dah habis. Siapa dah siap kerja kena lah ringan tolong each other.
 


Ini baru separuh siap...barang2 loose belum siap lagi. Bila tgk balik gambar ni kembang2 hidung



Ini pun baru separuh dari barang postage sebab kita akan hantar dulu barang utk agent. Siapa dah tambah pendapatan atau berminat nak jadi agent boleh email agent.ellfie@gmail.com

Di sebabkan keletihan, nak tangkap gambar lauk pun x bermaya. Jadi Kak Elly share jer apa yg ada kat phone ya



Sambal tumis



Kari Ikan Bawal Hitam



Gulai Lemak Ayam

Itu jer yang ada...hahaha. Gambar sahur pun dah tak rajin nak ambik. Insyaallah kalau semua kerja dah settled kita main share2 resepi lagi yek.





7 comments:

intandayani said...

Kak Elly #kipidap #dongibab..

Ainihalim said...

Bestnye..rezeki ramadhan kan..? May Allah S.W.T. Bless you..

CuCuCamber said...

kak elly, beli printer dotmatrix epson utk print form poslaju..tak pyh penat2 tulis lagi dah nak2 bila dah byk parcel kan... :) printer tu dlm 500 plus ja..senang hidup..hihih

umairra ekslusif faeza said...

kak elly..nnti share cara nk wat kari bawal tu..hihi

nor hayati abdul halim said...

xpa la..xsempat share sini ig kan ada, saya suka tgk ig akak hari2

Seo Ninja said...

your article is this very helpful thanks for sharing................:)

Vimax
Vimax Canada
Vimax Asli
Vimax Original
Obat Kuat Viagra
Viagra
Alat Pembesar Penis
Pembesar Penis
Obat Kuat
Obat Pembesar Penis
Obat Penyubur Sperma
Obat Perangsang Wanita
Sex Toys Pria
Sex Toys Wanita

amira izzati mat rosli said...

Kak Ely, saya cdgkn kak elly tk yh dah tulis pakai tgn. mmg penat. tak silap saye, ade org jual mcm mesin type untuk borg pos laju. so seng sikit kak elly dgn kak peej. So, tak lah lenguh sgt :)