Nuffnang Advertisement

Monday, June 1, 2015

Kak Ton Corelle

 
Hello....Kak Ton Corelle kembali bersiaran lagi...hahaha. Hari ni Kak Elly nak share design2 terbaru dari Kak Ton Corelle. Semua nya design dari USA. Korang tak akan jumpa di Shopping Mall dan harga Kak Ton Correlle lebih murah dari Langkawi. See dah jimat tak yah susah2 nak ke Langkawi. Click FB Kak Tons Corelle korang boleh tengok design2 yang terbaru. Kak Ton sendiri pergi ke USA  pilih dan beli setiap tahun. Ini dah masuk tahun ke 3 dan untuk tahun ni jer Kak Ton dah bawak masuk 2 kontena.
 
Serious korang tak akan rasa rugi beli dengan Kak Ton Corelle sebab design yang dipilih lain dari yang lain. Eh! bulan puasa nak dekat kan tak teringin ker pinggan baru. Baru lah berselera makan nanti...hahaha. 
 
Kesemua Corelle Kak Ton adalah ready stock. Korang tak perlu tunggu berbulan2. Bayar hari ni, esoknya Kak Ton dah pos. Ada lebih 40 design terbaru yang korang boleh pilih.
 
Harga??? sangat2 murah dah berpatutan. Bermula dari RM299. Paling best Free Delivery ke Semenajung Malaysia. Jangan bimbang...insyaallah customer akan dapat dalam keadaan sempurna. Sekiranya ada sumbing atau pecah (factory defect) Kak Ton akan ganti dengan pinggan yang baru. So far Kak Ton tak pernah lagi dapat negative feedback dari customer yang membeli pinggan Corelle Kak Tons. Kalau tak caya boleh cek sendiri FB Kak Tons Corelle.
 
 
Kak Elly nak share kelebihan Kak Ton sCorelle :-
 
* Ringan dan mudah untuk di handle
* Nipis. Ruang di ambil sikit kalau dibandingkan dengan dinner set yang lain (jimat ruang) contoh gambar kat bawah ni.
 
 
* Tahan lasak. Jatuh tak pecah
* Boleh masuk microwave/dishwasher
(macam gambar di bawah ni)
 

 
* Bunga tak pudar. Ada yang dah pakai hampir 20 tahun pun bunga masih terang
* Jenama established
 
 
Ok....kat bawah ni Kak Elly nak share gambar2 design corelle yang ada dalam koleksi Kak Tons Corelle. Ada lebih 40 designs ready stock yang ada dengan Kak Ton dan ini sebahagian dari koleksinya



 
Corelle Spring Pink


 
Corelle Bandhani


 
Corelle Secret Garden


 
Corelle Rosemarie


 
Ini design terbaru Winter Holly


 
Corelle Enchanted
 
Harga Corelle impression RM399 set makan utk 4 orang (16pcs)


 
Ini Kak Elly dah masuk kan dalam list untuk pinggan Hari Raya nanti. Corelle White Flower


 
Corelle Faenza


 
 
Koleksi terbaru Corelle Birds and Boughs


 
Kak Ton juga ada koleksi Corelle Square.
 
Corelle Kyoto Leaves.




 
Corelle Bambo Leave


 
Corelle Pretty Pink

 
 
Apa macam rambang tak mata...hehehe. Kalau tak rambang maknanya kurang lah jiwa wanita tu...hahaha. Kalau korang nak tahu Corelle paling cantik dan berada di ranking teratas adalah Corelle Boutique Embossed 16pcs set makan untuk 4 orang. Kalau nak tahu harga details ada kat bawah ni.
 
Oh...ya ada juga Set Corelle 30pcs untuk 6 orang pun ada. Pada semua pengemar/pecinta Corelle boleh lah jengok
 
Intagram : @KakTonsCorelle
atau boleh call/wassap/sms : 012-272 7504
 
Jangan lupa like FB page Kak Tons Corelle. Kalau korang ada sebarang pertanyaan boleh terus wassap Kak Ton terus ya.
 

 

2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

cantiknya

Afidah Azmi said...

cantiknya...Fida teringin gak nak beli simpan..tapi umah tu tak ada byk almari..so kena beli almari dulu...pastu baru beli pinggan yg comel2 tu