Nuffnang Advertisement

Thursday, June 11, 2015

Happy Mum!!


Tolong sawan malas Peej dah berjangkit kat aku...haha. Ini Peej kalau baca mesti aku kena belasah. Ntah apa yang busy aku pun tak tahu...ada jer benda kena buat. Ada jer benda kena follow up. Office lama nampak sangat tak banyak kerja kan...sampai tiap2 hari boleh update...hahaha.

Walaupun tengah cuti sekolah...aku still busy menghantar anak2 ke class tambahan. Lepas ambik daripada class sempat bawak diorang gi lunch dulu. Penat sikit lah sebab kena merempit atas jalan raya tapi kepuasan tu tetap ada. Anak2 depan mata...stress semakin berkurangan, tak perlu kelam kabut atau terkejar2 sana sini. Walaupun banyak masa habis diluar Kak Elly tetap reply segala soalan atau order dari customer. 

Kitaorang bertiga very flexible buat lah apa yang korang nak buat janji kerja jalan...of course aku tak akan ambik kesempatan yang diberikan kerja tetap jalan...tanggungjawab sebagai ibu seiring. Itu i like!! 

Kalau banding kan kehidupan dulu dan sekarang...rasanya sekarang agak kelam kabut sikit dan tak cukup masa. Rasa masa tu cepat betul berlalu. Kalau dulu duduk office 9 - 5pm tak pikir apa2...pikir waktu petang jer nak masak apa. Tapi sekarang masa banyak uruskan anak2 ke sekolah, uruskan makan tengahari dan uruskan bisnes...BUT I'm happy sbb dapat buat semua benda dalam satu masa dan setiap pekerjaan yg dilakukan membuat kak elly gembira. Letih tapi sangat berbaloi dan memberi satu kepuasan...Alhamdullilah 



Sempat teman kan anak breakfast


Hantar latihan gymnastic setiap pagi


teman kan anak2 lunch...sambil jawab wassap customer



sempat cari baju utk gymnastics utk grading nanti (baju atas tak jadi ambik...sempat tempah buat baru)


masuk office sambung kerja dan ambik order


Bantu uruskan postage


dah petangnya selesai segala urusan

So now I'm supper happy!!






4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

alhamdullilah

MuMMie BeRRy said...

adik kurus tapi ada musle

Miss Sparkler said...

Mak dengan anak sama cantik..Gorgeous habis :)
Salam singgah from http://harinumunirah.blogspot.com/

ersa hardian said...

postingan pada websit anda sangat membuat terinspirasi dan memotifasi kami. terimakasih atas pelajaran yang anda berikan.
pembesar alat vital pria
obat pembesar alat vital pria klg pill
obat klg pill
memperbesar ukuran penis
klg pill
cara pakai klg pill