Nuffnang Advertisement

Tuesday, June 2, 2015

Baru tau...


Dulu kan bila Peej cakap busy tak ada masa nak update blog aku mcm tak caya jer. Peej selalu cakap dia sibuk banyak benda nak kena uruskan. Tapi aku tetap tak caya...hahaha. Dlm hati selalu cakap "malas lah tu nak update blog". 

Tapi bila dah duduk satu office dgn Peej, barulah aku tahu mmg busy giler. Sampai aku pun x ada masa nak update. Ada jer kerja nak kena buat sekali tgk jam dah pukul 1pm pandang sekali lagi dah pukul 4pm. Cepat giler masa berlalu...itu belum lagi keluar sana sini jumpa org. Nak baca blog kengkawan pun x sempat langsung.

Malam mmg x lah nak update blog...busy hantar anak tuisyen sana sini. Masak lagi. Cuti sekolah pun mcm tak cuti sebab Yaya hari2 ada kelas tambahan...adik pulak ada gymnastic punya latihan. Everyday ada jer class mmg x blh nak gi mana2. Ingat nak berehat lah sehari dua bawak budak2 gi PD tapi jadual terlalu padat. 

Minggu depan nak curi masa sikit bawak budak2 cari baju raya...minggu lagi satu nak bawak mak ngan abah pulak shopping. Malas nak keluar bulan puasa nanti. Bulan ni mmg busy sikit sbb restock barang2 Ellfie...alhamdullilah sambutan sangat2 bagus.

Perasaan sekarang happy dengan kehidupan yang baru. Lebih tenang cuma otak agak letih pikir itu ini. Tapi jauh di sudut hati rindu dekat kawan2 di office lama. Terutama suara boss yang selalu call dan jerit2 panggil nama Kak Elly...huhuhu

Banyak benda yang telah diatur sampai hujung tahun ni. Harap target yg kitaorang buat nanti akan tercapai. Ok lah nanti chat lagi...kalau rindu tgk lah gambat kat bawah ni...hehe


8 comments:

Nurzakiah Hanum said...

amin

zwita said...

Dah kurus!

intandayani said...

Kipidap Ellfie team...

εïзmummyHazaεïз said...

Goodluck ellfie teams :)

Wizana Arbain said...

Love ur haircolor elly! Cantik sgt , mind sharing u pegi salon mana? Thks :)

Alyza Fisol said...

All The Best!

Alyza Fisol,
http://www.lyzafisol.com/

peanut said...

Nampak kurus dan letih...

. said...

dah mcm iras iras peej bila tgk sekali imbas lah....