Nuffnang Advertisement

Tuesday, May 26, 2015

Harrods Cafe

 
Tahun lepas waktu gi London ngan En Win ada nampak Harrods Café ni tapi tak mampu lah nak makan. Budget waktu tu pun tinggal nyawa2 ikan jer...jadi pandang sambil jeling2 lah.
 
Tak sabarnya dah bercuti lagi...sekarang tengah berperingkat2 bayar apa yang patut. Mmg tak berjalan mana2 pun tahun ni. Tengah kumpul duit sampai hujung tahun baru berjalan jauh sikit. Moga2 dipermudahkan segalanya. 
 
Tak sangka pulak KLCC dah bukak Harrods Café. Sama floor dengan Dome tapi paling hujung belah kiri. Pepandai lah korang cari ya. Maka marilah kita mencuba beramai2. Tak dapat makan kat London makan kat Malaysia pun jadi lah.
 
 
 
Akhirnya En Win potong misai kontot dia tu. Aman hidup aku tengok si kontot tu dah tak ada...haha. Aku mmg kurang sikit dengan lelaki yang bermisai ni. Yang ada bulu dada pun aku tak suka...eh hahahaha.
 
Muka memasing bukan main sama lagi...terutama sebelah aku tu. Sebijik muka aku waktu remaja dulu. Jeles aku...dulu mama slim macam Yaya tau. Cuba tengok sekarang bukan main bulat pipi mama. Macam pau kacang...hahaha.
 
Adik dah tinggi sikit...sejak asyik melompat2 ni.  Tangan pun dah ada muscle..hebat sangat budak kecik ni. 


 
Macaroon


 
En Win ni rajin betul melayan karenah anak2. Tengah2 malam anak2 mintak belikan barang lukisan dia layan jer cari sana sini. Kalau aku mmg tak lah...kalau nak cakap awal2. Paling pelik dia tak marah sikit pun. Aku yang api2 kan suh dia marah kan budak2 tu. Suka2 mintak tengah malam. Tapi mmg tak lah dia layan aku.


 
Korang jangan lah tetipu tangkap gambar dekat2 ni..kat rumah aku ngan Yaya ni asyik bertekak jer. Panas jer ngan budak sorang ni. Kita orang akan baik bila shopping sama2 jer hal lain gaduh ya. Pendapat kitaorang tak sama...aku suka lagu ni dia tak suka...aku suruh tgk movie ni dia nak tgk movie lain. Pening kepala En Win nak melayan...tapi En Win selalunya buat tak layan jer. Lantak lah korang..haha. Lepas tu suka ambik make up dengan baju aku...bila nak pakai jer dah tak ada. Bila tanya tak mengaku pulak tu...geram kan!! Mmg tak ada orang lain kat rumah...senang jer lah aku tuduh.
 
Meh lah tgk gambar makanan lagi best...


 
En Win punyerrrr
 

 
Adik ngan Yaya share
 
 

 
Tuan belog punya
 
Jgn lah tanya nama menu kat atas dah tak ingat. Boleh lah, sedap jugak...licin lah pinggan kitaorang makan. Cuma En Win punya jer tak habis sebab kat roti tu dia letak wasabi...En Win tak kuat pedas.
Harga agak mahal. Makan plus air haritu RM300.00 gaks kena. Tapi sedap lah rasa berbaloi dengan harga.

 
 
 
Nak jadi Agent Ellfie Beauty? Email: agent.ellfie@gmail.com
Nak beli Ellfie Essence? Boleh Whatsapp/sms 013-2755197 atau pun dapatkan dari Agent sah kami :)
 
 





4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

bestnya santai2

A.I said...

harga sebulan aku punye belanja makan. hahahaha... takpe, aku tompang jilat2 screen je ^_^

Vel Augustine Sukaw said...

Uikkss.. Sekali makan dah RM300.. Kadang2 harga tak penting, yg penting kepuasan :)

intandayani said...

Gulp!!!!300 kak???