Nuffnang Advertisement

Thursday, May 7, 2015

Go Shop


Siapa tahu apa itu Go Shop angkat tangan...fuyoooo ramainyer....hahaha. Amboi ini mesti kes kuat shopping macam Kak Elly kan. Senang jer kan...berkenan terus call order buat payment lagi 2 hari sampai depan pintu. Suka sangat....clap, clap, clap...hahaha

 

Bagi yang belum tahu....Go Shop ni adalah rangkaian membeli belah dirumah. Go Shop menawarkan produk jualan terlaris di Korea dan jenama premium antarabangsa.

 Tekan 118 (akses melalui Astro TV) anda boleh melihat produk yang dijual dan rangkaian ini adalah 24 jam. Boleh lah shopping sampai lebam. Eh! Abg Toyib pun selalu beli senyap2 tau...tahu2 bawak balik kotak je kat rumah. Serius...barang2 kat Go Shop ni mmg best dan harga sangat berpatutan.

Click http://www.goshop.com.my untuk melihat produk2 yang dijual cuma bezanya kat tengok kat TV lagi menarik sebab korang boleh dengar penerangan produk yang dijual. Go Shop menawarkan produk dari pekakasan rumah, fashion, kecantikan, applikasi dan bermacam2 lagi


Filla, Kak Elly, Nara & Kampungboycitygals

Sabtu lepas 25th April Kak Elly berpeluang ke Go Shop Event di Astro. Dapat lah tengok macam mana mereka promosikan produk2 di Go Shop.



 Pengacara Go Shop, Jimmy dan Rai

Kalau siapa yang biasa tgk Go Shop ni...korang perasan tak pengacara dia semua ceria2. Infomasi dan demonstrasi produk yang diberi sangat2 berkesan sampai laju jer tanya Kak Elly menekan butang telefon...hahaha. Pandai korang ya pengaruh I yang lemah ini...hahaha.

Selain produk yang berkualiti Go Shop menawarkan harga yang berpatutan melalui inovasi pembungkusan produk dan paling best penghantaran adalah percuma ke Semenanjung Malaysia (Tempoh pengenalan sahaja) dan jika barang yang diterima ada kerosakan polisi permulangan semula selama 10 hari.


 Dato' Rozalila 
CEO Go Shop 


Amboi eksyen kau ya...hahaha. Kitaorang diberi peluang untuk bersama2 pengacara untuk mempromosikan produk di Go Shop. Takut wei...nasib Filla orang pertama. Biar dia yang rasa takut dulu. Filla dan pengacara tu kena promosikan "Yogurberry Yogurt Maker"



Bagi yang mengemari Yogurt produk ini memang terbaik. Anda boleh sediakan Yogurt anda sendiri dan letak kan perisa yang anda gemari. Nampak tak box pink tu...itulah
"Yogurberry Yogurt Maker"

* Tidak menggunakan electric
* Hanya masukan Yogurt dan full cream kedalam bekas yang sediakan. Tuangkan air panas mengikut sukatan yang diberikan.
* Biarkan selama 8 - 10 jam
* Selepas tu boleh dihidangkan dengan perisa yang anda gemari. 

Senangkan dan hanya RM179.00 anda mampu miliki 



Next Abang Nara pulak belajar cara promosikan "Steam Q Iron"


Huaaaa best sangat Iron ni...utk orang yang pemalas macam Kak Elly ni mmg sesuai sangat dengan Iron ni. Serius tgk diorang demo kan cara penggunakaan Iron ni mudah sangat. Harga RM199.00 jer.
  
* 2 in 1 Iron...boleh digunakan as regular iron or steam Iron 
* senang  dan mudah untuk dibawa kemana2

  
My turn....terus tangan gigil2 pegang Mic. Cita2 bukan main nak jadi pengacara tapi bila pandang camera terus mulut gigil2 lepas tu tak tahu nak tutup mulut atau nak senyum sepanjang masa...haha



Kak Elly kena belajar promosikan "Originalraw 10 Cushion Foundation" Best sangat foundation ni ia kalis air dan tahan lama. 10 kebaikan menggunakan Originalraw 10 Foundation ni ialah dapat melembutkan kulit, moisturize, brightening, SPF 50+, tahan lama, refine skin, tone up, cooling dan reduce wrinkles.

Harga RM169.00 tapi bukan satu ya...anda akan dapat 2 pcs Originalraw 10 Cushion Foundation dan 2 pcs foundation refills. Wah! hanya RM169.00 korang dapat 4 foundation....suka3


 Next turn kampungboycitygals pulak bersama Jimmy utk promosikan Hurom Slow Juicer



Produk ni mmg dalam list Kak Elly. Baik untuk kesihatan. Juicer ni memerah juice buahan2 dan sayuran. Tak perlu beli kat luar lagi kerana cara penggunaanya sangat2 mudah. Harga RM1499.00 . Produk yang terlaris buat masa ni.

Kebaikan Hurom Slow Juicer
* Keep natural taste tak perlu tambah air ataupun gula
* Senang dicuci
* Bagus untuk kesihatan. 

Cara belian mudah saja hubungi 1800-82-0088 pada bila-bila masa dan boleh menempah pesanan melalui khidmat layan diri. Selain khidmat kredit kard, debit kad, program pembayaran mudah (Maybank atau Citibank) dan  pembayaran secara tunai boleh dilakukan semasa penghantaran. Mudah kan!!  



Setelah penerangan tentang produk selesai kami telah dibahagikan kepada 4 kumpul. Tugasan pada hari itu kami kena menjadi pengacara Go Shop dan kumpulan yang terbaik cara penyampaian akan menjadi juara. Nama kumpulan Kak Elly adalah 'Magenta'.


Kak Elly just support dari belakang jer lah...hahaha. Nak jadi pengacara mmg tak berani. Kak Elly ni jenis  cepat panik kang tergagap kat situ siapa nak jawab. Muka jer eksyen tapi penakut...hahaha


Hebat lah diorang ni tak ada rasa takut langsung lancar jer bercakap. Kumpulan Kak Elly yang gambar besar sikit tu.
 


Para Juri

Yeahaaaaaa....pemenangnya ada lah Kumpulan Magenta. Nasib kau pandai cakap Dik kalau harap aku yang cakap hari tu mmg kalah lah group ni...haha. Tapi harus akak yang tengah2..giler glamer sangat ni

Amboi bila dah menang bukan main mulut bercakap. Macam terror sangat ni.
 

We had so much fun...thank you Astro...thank you Go Shop
"Ada TV...Ada PC...Ada Fon...Ada Tablet boleh beli" gitu kena jerit ramai depan camera.



Jangan lupa menonton Go Shop di rangkaian 118 (akses melalui Astro TV, NJO1 dan laman web Astro on the go dan applikasi mudah alih) yang bersiaran 24 jam dengan bantuan talian bebas to 1-800 82 0088. 
 
Click http://www.goshop.com.my  melalui komputer, tablet atau telefon pintar dan anda boleh menempah pesanan melalui khidmat layan diri.  Buat masa ini terdapat 80 produk melalu TV dan 10 lagi produk ekskusif tambahan di laman web Go Shop. Kategori produk yang ada dijual adalah pekakasan rumah, peralatan dapur, peralatan komestik dan gaya hidup. Apa tunggu lagi!!!



4 comments:

Nurzakiah Hanum said...

:) menarik nie

miss eimanhikmah said...

best nyeeeee

Cik Ecah said...

owhhh tidakkkk
geramm tgk hurom slow juices tuuuu
harga menangisss hahaha...tp suka sangat sebab tgk air buah tu fresh2!

cik mah said...

Wahhhh...bestnyer...mmg ralit tgok go shop....klau dah buka tu..leka je tgok...