Nuffnang Advertisement

Thursday, May 14, 2015

Baju Raya - Kree


 Siapa tengah cari baju raya angkat tangan. Saya! saya! saya!...hahaha. Kak Elly mmg suka siap sedia awal2 sebab takut tak ada saiz bila nak dekat2 nanti. Kalau dulu suka tempah jer baju kurung tapi sekarang tempah dengan beli sama harga jer. Design lagi meletup2 pilih jer mana suka. Hari ni Kak Elly nak share Koleksi Lebaran dari Kree...korang boleh cuci2 mata kalau berkenan boleh terus beli jer. Kak Elly nasihat kalau dah berkenan tu beli jer lah dari balik rumah termimpi2...bila nak beli jer nanti nengok2 dah habis pulak. Jadi jangan lah nak fikir lama2 beli jer lah kalau dah berkenan tu...amboi nasihat!! hahaha

29th April lepas Kak Elly dan team Ellfie dapat jemputan dari Kree untuk 'Kree Lebaran Collabo 2015' bertempat di Zebra Square, Jalan Tun Razak. Label fesyen Kree melancarkan empat koleksi  inspirasi empat personality tanah air, Fiza Sabjahan, Megat Alfie dan DANZ dari Anzalna dan Diyanah. Koleksi bercorak moden dan klasik dipertengahkan kali ini
   

Empat gabungan pereka khas untuk 'Kree Lebaran Collabo 2015'



Ramai juga artis malam tu untuk memeriahkan majlis. Korang tak yah lah nak intai2 cari gambar Kak Elly. Nando ya...pakaian pergi hari tu tak lawa...ada perasaan rendah diri disitu. Balik kerja kelam kabut terus pergi...rambut pun tak sempat gulung. Jadi dibelakang langsir jer tempat aku...hahahah
 
 

Maria tengku Sabri dan Zain Saidin

  
OMG!!! Neelofa, Awal dan Scha pun ada. Terus Kak Elly tutup muka dengan langsir. Gila pergi hari tu tak style langsung...malu i. hahaha

Dalam kul 8.30pm acara bermula....jom cuci2 mata. Ingat berkenan terus beli tau...haha






Chuppppp.....nak baju ni!!! Cantik sangat ni!!


  
Hijauuuuuuu.....nak jugak!!




ni pun cantik...kalau pakai dipagi raya nampak ayu jer nanti


Banyak giler koleksi lebaran malam tu...tapi tak dapat nak share kat sini sebab banyak sangat....kalau nak tengok koleksi kree korang boleh terus gi kat IG @Kree atau click Website http://www.kree.my/ percaya lah korang rambang mata nanti. Koleksi lebaran ini sudah mula dijual bermula bulan May. Cepat2 sebelum terlambat. Harga sangat2 berpatutan kalau tak caya clik website yang Kak Elly bagi tu. 


 
Yang baju hijau tu nama dia Rene...ini lah orang kuat Kree. Baik sangat...tak kedekut ilmu. Sangat helpful. Rene jugak selalu buat charity untuk membantu 'Gelandangan' visit IG @renesulaiman
untuk menyalurkan bantuan.

Apa tunggu lagi...jom ramai2 kita click http://www.kree.my/





2 comments:

Nurzakiah Hanum said...

semuanya cantik2

YieN said...

cantiknya.. terus rambang mata 0_0