Nuffnang Advertisement

Monday, May 18, 2015

1st Day...office baru


Alhamdullilah...hari ni first day masuk office baru. Tapi sebab dah biasa bangun pukul 5.45 pagi mata dah terbukak lepas tu tak tahu nak buat apa. Tetap gaks bangun basuh baju ngan kemas rumah...mesti jiran sebelah hairan sebab pagi2 dah bunyi vacum dengan washing machine. Giler punya perempuan x leh ker tunggu petang mengemas..gitu kata jiran sebelah..hahaha

Selesai semua tu baru kejut kan Yaya dengan En Win. Lepas tu tak tahu nak buat apa balik...hahaha. Office baru ni dekat giler ngan rumah 15 minit dah sampai office. Jadi tak nak pergi awal2 malas dah tempuh jem. Kalau dulu pukul 6.30 dah sampai office aku bantai tidur balik sampai pukul 7.30 pagi baru bekpes. Sekarang dah jauh berbeza ada rasa a bit tenang dan free sikit tak ada lah terkejar2 sangat. Rasanya lebih teratur lepas ni. Cuma tak tahu macam mana busy pulak di tempat yang baru.



Selesai hantar adik kat rumah mak...breakfast lah seorang diri di kedai. Office lama sempat lah gossip cite artis dgn cite #hatiperempuan nyampah cite tu asyik nak marah laki jer walaupun laki hensem dan kaya. Nasib dah habis kalau tak itu jer aku komen pagi2...eh! makna nya tengok lah kan



Macam2 ada dalam kepala ni...macam2 nak kena uruskan. Kalau dulu tak perlu nak fikir sales sekarang itu yg ada dlm kepala. Nampak macam seronok kan tapi dibelakang tabir bagai nak pecah kepala aku, filla dan peej nak susun strategi. Ada target setiap bulan...kena lah capai kalau nak bertahan. 



Peej ngan Filla kalau nampak gambar ni mesti kata aku poyo...haha. Aku mmg suka jadi boss2 macam ni...haha. Peej masuk office terus tanya "kau buat apa tu...mcm busy jer" hahaha eh! i mmg busy tau u mana tau...


Paling best sekarang dah blh hantar ngan ambik anak balik sekolah benda yang dah lama aku nak buat dari dulu..suka lah En Win tu tak yah nak ambik anak lagi.

Ok lah chow dulu...boss banyak kerja. Haktuiii..hahaha






9 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

hihi.. semoga sucess

erny firdaus said...

tahniahhhh!!! vibrant kaler baju bagi good positif day 1 at new office.. ;-) Semoga terus berjaya kak elly..

miss eimanhikmah said...

semoga berjaya kak elly!

FadMN said...

kekkekeke.lady boss gitew.

FAD

Irfa said...

hai bos..
ada keje kosong tak?
hehe

Haffizul Iskandar said...

baik bos. Hehhehe

ain.ya.nun. said...

All the best Bos dengan ur new life.

azza said...

Kak elly.. adik sekolah kul brp... knp pg2 ddk rmh nnek?

Meg-ct said...

seronok baca cerita2 kejayaan mcm ni. tahniah korang and selamat maju jaya